• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Açık havada film keyfi yaz gecelerinizi süsleyecek

ayibogan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
26 Tem 2017
Konular
168
Mesajlar
168
MFC Puanı
0
Akmerkez

Açık havada sinema keyfini misafirleri ile buluşturan Akmerkez Üçgen Teras, bu hafta ‘Arrival’ filmine ev sahipliği yapacak. İzleyiciyi birbirinden ilginç sürprizlerle buluşturan Amerikan kurgu filmi 9 Ağustos Çarşamba günü 21.00’da ücretsiz olarak gösterilecek.

Akasya

Yaz gecelerini açık havada sinema keyfi ile taçlandırmaya devam eden Akasya Park, 11 Ağustos Cuma günü ’Troller’ filmine ev sahipliği yapacak. Küçükten büyüğe herkes tarafından çok sevilen animasyon film 21:00’da ücretsiz olarak gösterilecek.

Akbatı AVYM

1950’li yılların efsaneleşmiş arabalı sinema keyfi Akbatı AVYM Festival Park alanında tekrar canlanıyor. Klasik maket arabalar ve minderlerde film izleme deneyimiyle geçmişe dönecek sinemaseverler,11 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da gösterilecek Logan: Wolverine filmi ile açık hava sinemasının keyfini yaşayacak. 5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’da da küçük misafirler, Disney animasyonu Moana’nın hikayesine ortak olacak.
 
Üst