• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Age of Empires yeniden geliyor!

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
AOEDE_KeyArt_Horiz_RGB_Final.jpg


E3 2017 Fuarı boyunca birbirinden çarpıcı duyurular yapılırken, bunlardan biri de yine Microsoft cephesinden geldi. Microsoft ve geliştirici ekip Forgotten Empires, Age of Empires üzerinde çalıştıklarını açıkladılar.

Evet, Age of Empires'ı bir kez daha PC platformuna getirmek isteyen ikili, orijinal oyunun ruhuna dokunmayacak ancak görselliği baştan tasarlayacak. Modern PC oyunlarına güncellenecek olan oyun içi grafikler, 4K görüntü desteği ile zenginleştirilecek ve böylece orijinal oyunun 20'inci yılına özel bir versiyon hazırlanacak. Hemen yukarıdaki videoda, eski ve yeni grafikleri yan yana görebilirsiniz. Ayrıca oyun içi dinamikleri yenileyen geliştirici ekip, oyun içi müzikleri de yeniden düzenlemeyi ihmal etmemiş.

Age of Empires'ın bu yaz sonunda oyun severlere sunulması bekleniyor.
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
yani 1 ve 2 iyiyidi 3 tutumadı fazla gorsellik kastırdımı beğenilmedimi bilmem ben seviyorum oynarım en azından denerim...

tesekkurler..
 
Üst