• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel AirPods 2 almayı düşünenlere kötü haber

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

Apple’ın yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods Pro 2’nin üretimi konusunda oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor.​

Amerikalı teknoloji devi Apple, son zamanlarda daha çok üretim konusunda yaşadığı sıkıntılarla gündeme geliyor. Yeni akıllı telefon serisi iPhone 14’ün tamamına yakınını Çin’de üreten ancak Çin Hükümetinin uyguladığı pandemi kısıtlamaları nedeniyle üretim konusunda sıkıntıya düşmesi kuvvetle muhtemel olan Apple’ın son hamlesi bu konuda ileride atılacak adımların bir provası olarak yorumlandı.

Popüler kablosuz kulaklık modeli AirPods Pro 2’nin üretimini Çinli Goertek ile Tayvanlı Luxshare şirketleri arasında paylaştıran Apple’ın, Goertek’e bir yazı göndererek üretimi sonlandırmasını istediği iddia edildi.

Apple’ın şu an için üretim konusunda herhangi bir sorun yaşamadığı Goertek’e karşı neden böyle bir hamle yaptığı bilinmezken, bir diğer üretici olan Luxshare’a da bir yazı gönderen Apple, üretimin arttırılmasını istediği belirtildi.

Eğer bu iddialar doğruysa, Tayvanlı Luxshare şirketi AirPods Pro 2 üretimi konusunda tek yetkili şirket haline geldi demektir. Tabi olaylara daha geniş bir çerçeveden baktığımız zaman, Apple’ın neden böyle bir hamle yaptığını anlamak hiç de zor olmasa gerek. Nitekim özellikle Çin hükümetinin son zamanlardaki pandemi kısıtlamaları yüzünden iPhone 14 serisinde çok önemli sıkıntılarla karşı karşıya kalan Amerikalı teknoloji devinin, yavaş yavaş Çin bağımlılığını sona erdirmek istemesi son derece normal. İşte bu açıdan özellikle gelecek birkaç sene içerisinde, bu harekete benzer pek çok hamle göreceğimizi söyleyebiliriz.
 
Üst