• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Çocuklar İçin Kutlama

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gayaz Akçurin, yaptığı yazılı açıklamada, kutlamanın geleneksel hale geldiğini belirterek, çocukların hastalıklarını önemsediklerini kaydetti.
Çocukların içinde bulundukları durumu bir süreliğine unutturmak ve dünyada çocuklar için bayram ilan eden tek ülke olmanın ayrıcalığını yaşatmak amacıyla etkinlikleri düzenlediklerini anlatan Akçurin, etkinliğe katılımın sağlanabilmesi için kutlamanın bir gün gecikmeli gerçekleştiğini bildirdi.
Akçurin, açıklamasında şunları kaydetti:
"Gecikmeli de olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamış olduk. Tüm anabilim dalımız öğretim üyelerimiz, asistan, hemşire ve diğer çalışanlarımız etkinliğin düzenlenmesinde emek verdi. Ayrıca Genç Liderler ve Girişimciler Derneği, Bilim İlaç ve Dem İlaç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
 
Üst