• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alıyoruz ama sonra..

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Akıllı televizyonları alıyoruz ama sonra...

Uğrunda ufak bir servet harcadığımız akıllı televizyonlar hakkında beklenmeyen gerçekler!


Televizyonların günümüzde geldiği nokta, artık bilgisayarlarla yarışır cinste. Bir dönemler alıştığımız televizyonların yerini artık envai çeşit özelliği içerisinde barındıran cihazlar almış durumda. Televizyon olarak satın aldığımız ve salonumuzun merkez noktası olan bu cihazların sahip oldukları teknolojilerse, öyle görünüyor ki pek rağbet görmüyor.


Amerika'da 25 milyondan fazla akıllı televizyonun kullanımda olduğu biliniyor. Nitekim bu cihazlar üzerinden kullanım oranında dikkat çeken sadece iki uygulama bulunuyor: Twitter ve LinkedIn. Diğer taraftan, Facebook'un da içerisinde bulunduğu geniş uygulama yelpazeleri üzerinde çok az bir kullanım söz konusu. İşin daha da ilginç yanı kullanıcıların yüzde 60'lık oranının Netflix ve Hulu Plus yani ----- stream servisleri kullanıyor olmaları ki bir noktada televizyon üzerinden ----- kullanımı çok daha mantıklı gözüküyor. Uygulama kullanımının yüzde 15'lik kısmı ise Pandora gibi müzik servisleri üzerinden gerçekleştiriliyor.


Garip olan, neredeyse hiç kimse akıllı televizyonları vasıtası ile ------- -----su izlemiyor, kitap okumuyor, Facebook'da gezinmiyor ya da oyunlarını oynamıyor. Tüm bunların haricinde kalan yüzde onluk kısım ise sadece internet üzerinde gezinmekle yetiniyorlar.​



 
Üst