• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Almanya'da Polis Siddetine Maruz Kalan Türk'den Aci Haber!

AnqeL

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
19 May 2017
Konular
80
Mesajlar
299
MFC Puanı
40
Almanya'nın Frankfurt kentinde eşinden ayrı yaşayan ve eşinin mahkemeden bir hafta önce "evi boşaltması" yönünde karar aldırdığı Savaş Kabasakal adlı Türk'ün evine dün Alman polisi tarafından baskın yapıldı.

Banyodan yeni çıkan ve silahsız olan Kabasakal'ın üzerine bir anda çok sayıda polis çullandı. Yaklaşık 40 dakika boyunca polis tarafından dövülen Kabasakal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"POLİSLERE KAPIYI AÇTIĞI ANDA ÜZERİNE ÇULLANDILAR"

Olay anında ağabeyiyle birlikte aynı evde olan küçük kardeş Hakan Kabasakal, polislere kapıyı kendisinin açtığını, evde bir sorun olmadığını belirterek polislerden gitmelerini istediğini, ancak banyodan üzerinde havluyla çıkan ağabeyini gören polislerin bir anda deli gibi saldırmaya başladığını söyledi.

"OLAYDAN 2 SAAT SONRA AĞABEYİMİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER"

Hakan Kabasakal olayı şöyle anlattı:

Ağabeyim, anlaşamadıkları için eşinden ayrı yaşıyordu. 12 yaşında bir oğlu var. Ağabeyimin eşi, mahkemeden ağabeyimin evi boşaltması için bir dava açmıştı. Mahkeme ağabeyimin evi boşaltması yönünde bir karar verdi.

Dün saat 15'te polis ekipleri ağabeyimin kaldığı eve geldi. Onların yukardan geldiğini gördüm ve kapıyı açtım. Ağabeyim duştan yeni çıkmıştı. Üzerinde sadece havlu vardı. Polisler ağabeyimin yatak odasındaydı. Hemen üzerine çullandılar. Bizleri dışarı çıkardılar. Evin ve yatak odasının kapısını kapattılar. Önce sesler geliyordu. Bir anda sesler kesildi. 40 dakika sonra evin önüne ambulans geldi. Olaydan 2 saat sonra polis, ağabeyimin 15.20 'de öldüğünü söyledi. Fakat nasıl ne şekilde öldüğünü söylemedi.

BAŞKONSOLOS: ALMAN MAKAMLAR AÇIKLAMA YAPAMADI

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı yaptığı açıklamada "Bu üzücü olayı duyunca Alman makamlarıyla irtibata geçtik.Yetkili makamlar konu hakkında tam bir açıklama yapmadılar. Fakat biz olayın takipçisi olacağız. Aile ile de görüştük. Kendilerine destek olacağımızı söyledik" dedi.

DETAYLI OTOPSİ YAPILACAK

Kabasakal'a' yapılan ilk otopsi sonucunda ölüm nedeni tam olarak tespit edilemezken detaylı otopsi raporu bekleniyor. Olayla ilgili Frankfurt savcılığının da bir soruşturma başlattığı kaydedildi.
 
Üst