• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Almanya'ya Özel Note Edge Premium Edition

Üyelik Tarihi
30 Mar 2015
Konular
129
Mesajlar
145
MFC Puanı
0
note-edge.jpg

Samsung'un IFA 2014'te tanıtılan ve kavisli yan kenarıyla çok fazla dikkat çeken modeli Galaxy Note Edge, daha önceden buradaki yazımızda belirttiğimiz gibi her ülkede satışasunulmayacak.
Sınırlı sayıda üretilen telefon sadece buradaki haberimizde belirttiğimiz ülkelerde raflardaki yerini alacak.
Samsung'un ilk olarak 2013 yılında duyurduğu eğimli telefonunun aksine, ekranı sadece sağ kenarında dışa doğru kavis yapan Galaxy Note Edge'e sizler için ShiftDelete.Net ekibi olarak bir ön inceleme çekmiştik.
Ancak telefon ne yazık ki ülkemizde satışa çıkmayacak. Fakat bir ülke varki Samsung onları oldukça memnun edecek.
noteedge1600x900promo.jpg


Almanya'da yapılan imza kampanyası sonucunda satışa sunulmasına karar veren Samsung yetkilileri, görünen o ki yoğun isteğe özel bir şekilde cevap vermek istediler.
Galaxy Note Edge Premium Edition’u sadece bu ülkede satmaya karar veren Samsung yetkilileri telefonun Almanlara özel bir paket hazırladılar.
Qualcomm'un Snapdragon 805 işlemcisininkullanıldığı Galaxy Note Edge Premium Edition'ı alanlar ayrıca aşağıdaki ürünlere de sahip olacaklar.
- Cüzdanlı deri flip kılıf,
- 64 GB Samsung EVO class 10 microSD kart,
- Ekran temizleyici,
- Note Edge’e dair ip uçları barındıran bir broşür,
- 3 yıllık Samsung Almanya garantisi.

İlk aşamada sadece 500 adet üretilecek olan telefonun 1120 dolar fiyat etiketiyle piyasadaki en pahalı akıllı telefonlardan birisi olduğunu da belirtelim. Tabi altın kaplamalı özel üretim telefonları bu listeye katmazsak eğer.
 
Üst