• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Alves gitme heveslisi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Alves gitme heveslisi
Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesi olan Bruno Alves, "Portekiz'e dönmek benim için güçlü bir seçenek" dedi, kendisi ile ilgilenen Sporting ve Porto'ya açık kapı bıraktı.

Sarı-lacivertlilerin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves'ten veda gibi sözler... Son dönemde adı sık sık Jorge Jesus'un çalıştırdığı Sporting Lizbon ile anılan Alves, Record gazetesine verdiği röportajda "ayrılığı" çağrıştıran sözler etti. Sporting'ten herhangi bir resmi teklif almadığını belirten 33 yaşındaki futbolcu, "Ama benimle ilgilendiklerini biliyorum. Ben bir profesyonelim ve her teklife açığım. Elbette geçmişte Porto forması giydim ve bundan da çok gururluyum. Fakat ben çalışmaya ve kariyerimi düşünmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Portekiz'e geri dönüş konusunda da konuşan Alves, "Porto her zaman benim evim olacak. Kariyerimi belki orada bitirebilirim. Ama önemli olan oradan bir teklif almak, ben böyle bir teklifle gidemem. Eğer teklif gelirse tabii ki kabul ederim. Portekiz'e geri dönmek benim için her zaman güçlü bir seçenek" dedi.
 
Üst