• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Amansız rekabet

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
İki maç sonra galibiyetle tanışan sarı-lacivertli ekip, 50 puana ulaştı ve lider Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki puan farkını bire düşürdü

Uzun bir aradan sonra Süper Lig'de kıyasıya bir rekabet yaşanırken, G.Saray'ı sahasında mağlup eden Fenerbahçe de yarıştan kopmaya hiç mi hiç niyetinin olmadığını gösterdi. Sarı-lacivertli ekip, Kuyt'ın golüyle puanını 50'ye yükseltti; Galatasaray ve Beşiktaş ile arasındaki farkı 1 puana indirdi. Son iki haftada Akhisar'a yenilen ve Konyaspor ile berabere kalan ve taraftarlarını endişelendiren Fenerbahçe aldığı galibiyet ve Galatasaray karşısında oynadığı futbolla 4. yıldız için sonuna kadar mücadele edeceğini gösterdi. Kanarya, Galatasaray'ın hızlı başladığı maçta 15. dakikadan itibaren kontrolü eline aldı ve golü buluna kadar da rakibini sürekli ısırdı. Nitekim geç de olsa 81. dakikada Kuyt ile gole ulaştı ve Kadıköy'de geçilmez olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Fenerbahçe ve öncesinde Beşiktaş'ın galibiyetiyle zirveyi yeniden ateş basarken ligin bitmesine 11 hafta kala Galatasaray averajla liderliğini korudu ama 23. hafta sonunda ciddi bir yara almaktan da kurtulamadı.

FARK 22'YE YÜKSELDİ
F.Bahçe ile Galatasaray, Süper Lig'de 380. kez karşı karşıya geldi. G.Saray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 106 yıllık ezeli rekabette, sarı-lacivertliler, 380 karşılaşmadan 144'ünü kazandı, sarı-kırmızılı ekip ise bu süre içinde 122 kez galip geldi. 114 maçta da eşitlik bozulmadı.
 
Üst