• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Amerikan Dizisinde Türklerle İlgili Şok Olay!

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
USA Network kanalının dizisi The Shooter'ın bugün yayınlanan 2.sezon açılış bölümünde Türkler hakkında çok tartışılacak sözler söylendi.
Dizinin baş karakteri Bob Lee Swagger ve eşi Julie Swagger, savaşta kahramanlık gösteren askerlere madalya vermek için Almanya'nın Frankfurt kentine geldi.Ödül töreni sırasında IŞIDli teröristler savaş gazileryle dolu salonu bastı ve birçok kişiyi öldürdü. Teröristlerin kimliğinin Türk olduğu anlaşıldı. Bölüm boyunca teröristleri bolca küfür edildi. Bölümün son sahnesinde ise terörist Türklerin, ABD'ye karşı çalışan uluslararası bir çetenin üyesi olduğu anlaşıldı.
cvxcvxcvxc-jpg.56445


Fav10

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
e haklılar colaradoyu alıp zamanında üsküdara kasaba yapsaydık otemezlerdi ... otsunler bakalım gecmiş onların otup kesilen baslarıyla bizim destanlarımızla dolu.... yabancı dizilere bu yuzden kılım ya araplar ustunden muslumanlara ya turklere illaki gonderme var bundan nefret ediyorum
 
Üst