• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Anchor, ses dosyalarını paylaşıma hazır, altyazılı videolara dönüştürüyor

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Anchor, ses dosyalarını paylaşıma hazır, altyazılı videolara dönüştürüyor


İlk olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve küçük bir*podcast*yayınlama aracı olarak hizmet veren*Anchor, yeni özelliği sayesinde kaydedilen ses dosyalarını, paylaşılabilen videolara dönüştürüyor.*Anchor Videos*adındaki özellik diğer sosyal medya platformlarında da paylaşılabilen kısa videolar oluşturuyor ve*ses kaydındaki kelimeleri yazılı bir şekilde videoya ekliyor.

Bu özellik sayesinde*Anchor*kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri de ortadan kalkmış oluyor. Anchor kullanıcıların çoğu podcastlerinin yeni bölümlerini yayınladıktan sonra diğer sosyal medya platformları arayıcılığıyla*podcastlerinin tanıtımını yapmak istiyordu fakat bunun için başarılı bir yol bulamıyorlardı.

Tüm sosyal medya platformlarında paylaşılabilecek

Anchor CEO’su*Mike*Mignano*yaptığı açıklamalarda*Anchor’ı kullanıma sundukları günden bu yana en çok duydukları şikayetin ses dosyalarının*sosyal medyada*paylaşılması sırasında yaşanan güçlük olduğunu belirtti. Bu sorunu çözmek için çalışmalar yapan Anchor, Videos özelliği sayesinde kullanıcılarına hem şık hem de oldukça basit bir çözüm sunmuş oldu.

Anchor Videos arayıcılığıyla oluşturulan videolar*Twitter,*Instagram,*Facebook*ve diğer sosyal medya platformlarında da paylaşılabilecek. Oluşturulan videoların boyutlarının paylaşacağınız sosyal medya platformuna göre düzenlenebildiğini de ekleyelim

Webrazzi
 
Üst