• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
shazam-indir.jpg


Genelde yabancı şarkılarda yaşadığımız bir durum olabilir. Yani televizyonda yada radyoda dinlediğiniz bir şarkıyı akıllı telefonunuza dinleterek adını, sanatçıyı bulabilir ve öğrenebilirsiniz.Doğru duydunuz internet bağlantınız varsa sadece uygulamayı açıp dinletmek yeterli olacaktır. Daha sonra kısa bir aramadan sonra kullandığınız uygulama şarkıyı buluyor ve karşınıza getiriyor.Bu gibi birkaç program android ve ios marketlerde kullanılmaktadır. Bu programlardan ençok kullanılanı ise Shazam uygulamasıdır.

Shazam uygulaması size internetiniz olduğu sürece dinlettiğiniz şarkıyı bulmaktadır ve daha sonra bunu youtube ve spotify sayesinde dinleme fırsatı sunmaktadır.

Son yapılan güncelleme ile program biraz daha geliştirildi ve size dünyada en çok şarkılar dinleniyor ve ülke ülke ayrım yapabiliyor.Hatta sosyal ağlar bağlantısı ise dinlediğiniz şarkıyı anında paylaşabilir ve arkadaşlarınızında dinlemesini sağlayabilirsiniz.

Ben şahsen kullanıyorum ve size şiddetle öneriyorum.

shazam-sarki-bulma-programi.png


Google Play İndirme Linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shazam.android&hl=tr
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Çok iyi bir program :) aradigim her şarkıyı bulabiliyorum
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
android-rehber-yedekleme.jpg


Son zamanlarda en çok kullandığımız elektronik cihazların başında bildiğiniz gibi akıllı telefonlar ve tabletler yer almaktadır.Bu cihazlar günlük hayatımızın büyük bir çoğunluğunu işgal etmektedir.Eğlence ve iş hayatımızda sürekli bu cihazları kullanıyoruz.Haliyle kullandığımız cihazların içerisindeki bilgilerinde önemi fazlasıyla artmaktadır.Cihazlarımızın içerisinde ise resimlerimizi,videolarımız ve günlük hayatta en çok kullandığımız isim listemiz yani rehberimizi bulunmaktadır.
Peki cihazımızda kötü bir durum olursa yada arıza yaparsa bu bilgilerin silinmesi ve geri dönüşü olmayan bir silinme olabilir.Bu yüzden belirli aralıklarda bilgilerinizi yedeklerseniz kötü durumlar için önlem almış olabilirsiniz.
Biz samsung bir cihaz kullandığımız için işlem menüsü diğer cihazlara göre farklılık gösterebilir ama işlem neredeyse aynı olacaktır.
İlk olarak rehber bölümüne giriniz.Daha sonra ise sol dokunmatiğe dokunarak menüyü açınız.Buradan içe/dışa aktar seçeneğine giriş yapınız.

Android-Telefonlarda-Gmail-ile-Rehber-Yedekleme-Y%C3%BCkleme.png


son olarakda rehberimizi nereye yedeklememiz gerektiğini seçmemiz gerekiyor.İster telefona vcf formatında istersenizde hafıza kartınıza yedekleyebilirsiniz.Android bir cihaz kullandığımız için ise Gmail hesabımızda yedekleme yapabiliriz.Tabi diğer bir durum ise şu olabilir.Telefona yedeklediğimiz vcf formatındaki rehberimizi bilgisayarımıza kayıt edebiliriz.

android-ice-disa-aktar.jpg
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
Son bir kaç yılda el feneri uygulamaları üzerinde oldukça fazla tartışma oldu. Bu uygulamalar hakkında yapılan tartışmaların en fazla yapıldığı nokta ise uygulamaların kişisel verileri 3.parti uygulamalara reklam vs geliri karşılığında satıp satmadığı üzerineydi.
Sizler için Android platformunda kullanılabilecek en iyi uygulamaları derledik. Ve bu uygulamalar sizden yalnızca kameranın LED ışığını açmak için izin istiyor. Zaten artık tüm Android uygulamalarının internet erişimine sahip olduğu bir ortamda uygulamanın sizden izin isteyip istememsi de tartışılır bir nokta. Bu uygulamalardan bazıları reklam sunabilir uygulama içinde ama bazıları da sizin kişisel datalarınıza erişmek istese bile buna izin vermediğiniz sürece korkulacak bir durum söz konusu değil.

Color-Flashlight-icon.jpg


1. Fener HD LED (Color Flashlight)
Fener HD LED listemizde ilk sırayı almakta zorlanmadı çümkü barındırdığı birçok özellik var. Uygulama standart izin isteme noktasında en az değere sahip uygulama olmasının yanında telefonunuzun arka kısmında yer alan LED ışığını fenere çevirmede en yetenekli uygulama. Ayrıca telefon ekranını bir fenere çevirmenizi sağlayacak ekranı çeşitli şekil ve renklere çeviren özellikleri bulunuyor.

Google Play'den İndirmek İçin Aşağıdaki Resmi Tıklayın




Color-Flashlight-screenshot.jpg



Flashlight-cepklinik.jpg


2.Fener – Flashlight
Mobile Apps Inc. tarafından geliştirilen “Flashlight” listemizde ikinci sırada. SOS sinyali tarzı bir kurgu üzerine inşa edilen uygulama oldukça ilgi çekici bir arayüze sahip. Bu uygulama ayrıca ihitiyacınız olur belki diye pusula özelliği ile birlikte geliyor. Doğal hayata çıkmayı ve gezmeyi sevenler için oldukça ideal.

Google Play'den İndirmek İçin Aşağıdaki Resmi Tıklayın



Flashlight-by-Mobile-Apps-Inc-cepklinik.jpg




Flashlight-by-SimGears-icon.jpg


3. El feneri (Flashlight by SimGears)
El feneri kod adı ile gelen bu uygulama SimGears imzalı. Bu uygulama ana ekranda bulunan ve kolay erişim sağlayan el feneri widgeti içerir. Ekran kapalı modda olsa bile uygulamaya erişmeniz mümkün. ayrıca bu uygulama telefonu cebinize aldığınız anda flashı kapatarak extra batarya tüketiminin de önüne geçiyor ve zamandan tasarruf imkanı da sağlıyor. Reklam içeriyor ama bunu ayarlardan kaldırabilirsiniz.

Google Play'den İndirmek İçin Aşağıdaki Resmi Tıklayın



Flashlight-by-SimGears-cepklinik.jpg




Flashlight-HD-LED-cepklinik.jpg


4. El Feneri LED flashlight (Flashlight HD LED)
Flashlight HD LED hem ev ekranınızı düzenleyebileceğiniz hem de flashınızı el feneri olarak kullanmanıza imkan veren başka bir uygulama. Ana ekrandaki widget sayesinde flashı kontrol edebilirsiniz. Uygulama içindeki renk paketleri sayesinde ana ekranınızı da bir fenere çevirmeniz mümkün.

Google Play'den İndirmek İçin Aşağıdaki Resmi Tıklayın



Flashlight-HD-LED-cepklinik1.jpg
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
Çok iyi bir program :) aradigim her şarkıyı bulabiliyorum

Ben bu uygulamayı internetten tesadüfen buldum, gerçekten şuan telefonumda en yararlı uygulamalardan biri. Bir cafeye gittiğim zaman cafede çalan müziği bile buluyor o derece muhteşem bir program.

Kesinlikle sürekli müzik dinleyenlere tavsiye ettiğim uygulamaların başında geliyor.
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
Facebook mobil ve sanal pazarı domine eden mega bir güç haline geldi. Ancak işler gençler için bakıldığında pek de öyle değil. Son açıklanan raporlar gösteriyor ki Facebook gençler için neredeyse ölmüş durumda. Facebook için can simidi ise şimdilik instagram gibi görünüyor, ama yeni trendleri elbette gençler belirleyecek. Bekleyelim görelim.

facebook-trending-topics-170113.jpg


Faceboook 2014 yılının başlarında hayata geçirdiği “Trending” bölümü ile haber merkezi olma yolunda adımlar atmıştı. Bu özellik çok fazla kullanıcı için değil sadece belirli bir kesim için hayata geçirilmişti ve belki de bu yüzden Facebook Trending bölümünden istediği sonuçları elde edemedi. Ancak şirket bunun peşini o kadar kolay bırakmayacak. Geliştirilen Trending bölümü artık mobil ortamdaki kullanıcılara daha iyi bir kullanım deneyimi ve daha sağlıklı bir veri sağlayacak.
Facebook-Trending-2.png


Facebook’un Android işletim sistemine sahip kullanıcıları için geliştirdiği Trending uygulaması artık çok daha işlevsel hale gelmiş. Facebook bunu gerçekleştirirken Twitter’dan ilham almış gibi görünse de gelinen noktada şirketin Twitter’dan daha iyi iş çıkarabilme ihtimali bulunuyor. Twitter ortamında trend konular ekranınızdan çok hızlı bir şekilde geçebiliyor. Bu da istediğinizi arama ve bulma kısmında sizleri sıkıntıya sokabilir. Facebook bunların önüne geçmek için Trending bölümünü sadece geliştirmekle değil bu alanı farklı başlıklar altında da toplayarak sizlere daha iyi bir kullanım deneyimi sunmanın peşinde.
Facebook Trending bölümünü 5 farklı kategoride toplamış.
Makeleler (Articles); Bu bölüm altında Trending olan konularla ilgili, makaleler yayınlanacak.
Olay Yerine Yakın (Near the scene); Trending olan konular hakkında olay yerine yakın kişiler tarafından yapılan paylaşımlar bu başlıkta listeleniyor. Al sana “bireysel gazetecilik”.
Hikaye İçinde (In the story); Trending olan konuyla birebir ilişkisi olan kişilerin paylaşımları bu başlık altında listenecek.
Canlı Akış (Live Feed); Trending olan konularla ilgili olarak küresel anlamda profili herkese açık kullanıcılar tarafından verilen tepkileri gözlemlemek mümkün olacak. (Friendfeed‘in Facebook tarafından alınma sebebi.)
Arkadaşlar ve Gruplar (Friends and groups); Trending konular hakkında arkadaşlarınızın ve dahil olduğunuz grupların neler paylaştığını görebileceksiniz.
Facebook bu özellikleri getireceği bir güncelleme ile hayata geçirecek. Şu an global bazda bu uygulama faal durumda değil, umarız hedeflendiği gibi bir uygulama olur. Uygulama şimdilik sadece Android için geliştiriliyor ama yakında iOS platfromuna da gelmesi planlanıyor.

Kaynak: The Guardian
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
android-internet-tarayici-indir.jpg


Artık teknoloji çağına ayak uydurmak gerektiğini neredeyse herkes anlamış durumda diyebiliriz.Sadece akıllı telefonu almaklada bitmiyor yani kulladığınız aksesuardan yazılımı kadar neredeyse seçeceğimiz her ürün bizim için kolaylık sağlayacaktır.Bu yüzden özellikle internete hızımızı ve performasımızı arttırmak için en önemli işlemlerden biride internet tarayıcımızdır.Eğer takip ediyorsanız genel olarak kullanılan uygulamalar neredeyse herkeste aynıdır ama biraz daha inceleme yaparsak daha farklı uygulamalar ve özellikle konumuzdaki olduğu gibi tarayıcılar bulunmaktadır.
Genel olarak herkesin ortak fikri ise bir tarayıcının hızlı ve güvenilir olmasıdır.Gerekli sıkıntılarda güncellemeleri mevcut ve bize sorun çıkarmamasını isteriz.Kişileştirilebilir ve kullanımı basit olmasıda bunlardan birkaçıdır.Bizde sizler için en iyi tarayıcı yada işinizi görecek olan tarayıcıyı seçmek için bu yazıyı hazırladık.

Dolphin-Browser-android-indir.jpg


Dolphin Browser

Heralde son zamanlarda en çok tavsiye edilen browser Dolphin dersek hatalı bir cümle kurmuş olmayız.Basit arayüzü ve kullanım kolaylığı ile en çok tavsiye edilen bu tarayıcı farklı bir teknoloji kullanarak rakiplerine göre biraz daha verimli çalışıyor diyebiliriz.Aynı zamanda kişileştirilebilir ara yüzü ile kullanışlı bir sisteme sahip diyebiliriz.
-Hareket ve Mimikler: Kişisel bir hareket/sembol oluşturarak internete doğrudan bağlanabilirsiniz.
-Ana Ekran: Daha hızlı erişim ile en sık ziyaret ettiğiniz web sitelerini ana ekrana ekleyin. Tek dokunuşla ayarlarınzı yapın.
-Sekmeli Tarayıcı: Ekranlar arasında gidip gelmeye son! Masaüstü gibi internette sekmelerle gezinin.

CMBrowser-indir.jpg


CM Browser

Son zamanlardaki büyük firmaların güvenlik zafiyetleri nedeniyle kullanıcılar için büyük tehlike oluşturmaya başladı diyebiliriz.Kullanıcılarda bu durumdan rahatsız oldukları için onları farklı arayışlara sürdü.Bu yüzden android kullanıcıları için yeni bir tarayıcı çıktı.CM browser bu güvenli tarayıcılar arasına girmeyi başardı.Eğer internette güvenli bir şekilde gezinmeyi ve kullanıcı dostu olmasını istiyorsanız CM browser tam size göre diyebiliriz.

google_Chrome_For_android_Download.jpg


Google Chrome

İnternet dediğimiz zaman artık ilk akla gelen Google olduğunu herkes bilmektedir.Birçok alanda olduğu gibi internet tarayıcısı alanında da Google hem masaüstü cihazlarda hemde son zamanlarda ne çok değer verdiği mobil cihazlar üzerindeki değer fazlasıyla önemli diyebiliriz. Eğer siz de yüksek veri tasarrufu sağlayan, hızlı ve içgüdüsel bir tarayıcı arıyorsanız Google Chrome ilk tercihleriniz arasında bulunmalı.​
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450


Son zamanlarda mobil işletim sistemlerin artmasıyla yada mobil cihazların kullanımı artmasıyla bu konuda düşmanları üzerine çekmeyide başarmıştır.Yani bu gibi durumlar için ilk akla gelen artık güvenlik kelimesi olmalıdır.Eğer telefonunuza Root atmışsanız her bulduğunuz apk uzantılı olan uygulamaları telefonunza yüklememelisiniz.Sizin yükleyeceğiniz tek yer Google Play olmalıdır.​
Root işlemi ister uygulayın ister uygulamayın artık güvenlik ilk planda olacaksa size gerekli olan bir antivürüs programıdır.Bu programlar bilgisayarınızda olduğu gibi Akıllı telefonlarınızda da sizin için zararlı ürünleri tespit edip gereken işlemleri yapacaktır.Tabi her programıda kullanmak sizin için kullanmak iyi olmayabilir.İyi bir araştırma yaparak en iyi performansı sergileyen programı yüklemek hem sizin için hemde telefonunuz için daha iyi olacaktır.​
Bizde sizler için en çok kullanılan ve performansı yüksek olan antivirüs programını seçemeye çalıştık.



1-AMC Güvenliği- Antivirüs,Temiz

Adroid işletim sistemlerinde 2013 EN İYİ KORUMA İÇİN AV-TEST ÖDÜLÜ kazanan yeni Antivirüs motorlu Advanced Mobile Care (AMC Güvenliği), Cep Telefonlarını virüslere, kötücüllere, kötü niyetli URL’lere, dolandırıcı sitelere, telefon kayıplarına, vb. ve hatta istenmeyen aramalara ve SMS’lere karşı güvenli kılmak için tasarlanmıştır. Ayrıca AMC, görev sonlandırıcı, pil koruyucu, oyun hızlandırıcı, uygulama yönetici, bulut yedekleme, erişim kilitleyici ve danışmanı gibi özelliklerle daha iyi verimlilik sunar.​
-Tek-Dokunuşla Tarama sadece bir tık ile serbest stoklama alanı ortaya çıkartmak için artalan görevlerini, önbelleği, çöp dosyaları, gizlilik kayıtlarını tarayabilir ve temizleyebilir.
-Derin Silici (şimdi bedelsiz) : Mobil cihazınızı %200’e kadar hızlandırmak için daha çok gereksiz dosya tarayın ve silin.
-Görev Sonlandırıcı RAM’ınızı temizlemeye yardımcı olur ve kolayca Android cihazınızı hızlandırır.
-Oyun Hızlandırıcı en sevdiğiniz oyunları bir kaç saniye içinde hızlandırır



2-AntiVirus FREE: Virüs Koruması


Android™ cihazları için ücretsiz, en yüksek puanlı, anlık virüs ve hırsızlık koruması.
AVG AntiVirus FREE – Android™ (virüs koruması) virüs, zararlı yazılım, casus yazılım ve kısa mesajlara karşı koruma sağlar ve kişisel verilerinizi güvenlik altına almaya yardımcı olur.​
Uygulama Özellikleri:
Koruma:
✔ Uygulama ve dosyaları tarar ve zararlı içerikleri temizler
✔ Arama, alışveriş ve sosyal medya kullanımını endişe duymadan gerçekleştirin
✔Web sitelerini zararlı tehditlere karşı tarar. Şüpheli bir URL tespit edilirse bir “Güvenli Sayfaya” yönlendirilirsiniz (yalnızca Android’in varsayılan tarayıcısı için geçerlidir)
Performans:
✔ Cihazınızın yavaşlamasına veya donmasına neden olabilen görev ve işlemleri sonlandırır
✔Pil tüketimini izler, pil seviyesi bildirimleri ayarlar ve enerji tasarrufunu etkinleştirir
✔ Trafiği izler; 3G /4G mobil veri planınızı takip eder
✔Dahili ve SD kart depolama alanını optimize eder​
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450


Ben bu uygulamayı internetten tesadüfen buldum, gerçekten şuan telefonumda en yararlı uygulamalardan biri. Bir cafeye gittiğim zaman cafede çalan müziği bile buluyor o derece muhteşem bir program.

Kesinlikle sürekli müzik dinleyenlere tavsiye ettiğim uygulamaların başında geliyor.

Aynen öyle bir de çok kullanışlı
Her aradığını anında bulabiliyorsun youtube yanında alt etmiş
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
android-video-duzenleme-programi.jpeg


Sosyal medyanın kişiler üzerindeki değişimleri ve bilgi,resim,video paylaşım çıldınlığını düşünürsek son zamanlarda en çok patlama yaratan durumlardan biri olduğunuda görebiliriz.Yani Facebook,İnstagram vb sosyal platformlarda resim ve video paylaşımları için farklı efektler ve düzenlemeler yaparak paylaşımlarınızı güzelleştirebilirsiniz.Bizde sizler için sosyal ağlar üzerinden paylaşacağınız videolarınızı düzenlemenizde faydalı olabilecek 3 adet program hakkında bilgi vermek istedik..

magisto-video-duzenleme.jpeg


1-Magisto Video Düzenleyici

Eğer video düzenlemenin dışında daha farklı bir uygulama istiyorsanız ve videonuza müzik ve değişik efektler eklemek istiyorsanız Magisto uygulaması tam size göre bir uygulama diyebiliriz.Videolarını daha ilgi çekici yapabilir ve sosyal platformlarda rahatça paylaşabilirsiniz.Kullanımı kolay olan bu uygulama ile çok fazla filtre,efekt ile işinize çok yaracağınıza eminiz.

vivavideo-editleme-programi.jpeg


2-VivaVideo: Free Video Editor

Size sunduğu onlarda ücretsiz canlı görsel efektler ile istediğiniz kolayca ve basitce yapabileceğiniz kolay bir uygulama diyebiliriz.Sadece efekt değil çektiğiniz videolara müzikde ekleyebilir ve daha fakrlı bir seslendirme sağlayabilirsiniz.Eklediğiniz hareketli görseller ve müziklerle videoyu kolayca sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

videotrim-video-programi.jpeg


3-VidTrim – Video Trimmer

Efektlerle uğraşmak istemiyorsanız ve vaktimi almasın diyorsanız VideoTrim programı size göre diyebiliriz.Oldukça sade ve kullanışlı bir program olan VideoTrim uygulaması sayesinde videolarını ses dosyası yani Mp3 dosyasınıda çevirme imkanını veriyor.Eğer videonun boyutu fazla geldiyse sıkıştırabilir ve cihaz üzerindeki hafızadan tasarruf edebilirsiniz.Bu işlemlerden sonrada videonuzu sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunabilirsiniz.

android-video-duzenleme-programlari.jpeg


4-VideoShow: Video Editor & Maker


Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlardan kullanabileceğiniz uygulamalardan birtanesidir.Birçok özelliği destekleyen ve kolay kullanımı olan arayüzü ile kullanıcıların beğeneceğiniz düşünüyoruz.Sadece video birleştirme yada düzenleme değil aynı zamanda ses kaydı düzenleme,fotoğraf ve videoları bir araya getirme ve yazı efektleri verme gibi özelliğide bulunuyor.
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Avg avast dr.web 360 secretary hepsini denedim
Hiç bir ise yaramadı ;s
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450
android-dosya-fire-yonetici-uygulamasi.jpg


Bilgisyarlarımızda olduğu gibi android cihazlarımızda da tüm dosyaları görebilir,müdahale edebilir ve değiştirebiliriz.Açık kaynak kodlu bir sistem olduğu için kullanıcıların en çok sevdiği tarafda budur.O yüzden yüklediğimiz programları,oyunları sistemden direk müdahale edebilir ve istediğimizi yapabiliriz.Sadece cep telefonunuz değil tüm android cihazlarınızın dosyaları rahatça görebilir ve işlem yapabilirsiniz.
Bizimde sizler için seçtiğimiz uygulamaları Google Play ile indirebilir ve kullanabilirsiniz.Piyasada bu işlemi yapan birçok uygulama bulunmaktadır.Genelde bu uygulamaları seçerken uygulama altına yapılan yorumlara,toplam indirme ve aldığı puana bakarsanız iy ibir bilgi sahibi olabilirsiniz.

android-dosya-yoneticisi.jpg


1-X-plore Dosya Yöneticisi


X-plore, Android telefonunuzun ya da tabletinizin içindekileri görmenizi sağlar.Bu çift panelli bir gezgindir, buna bağlı olarak iki klasör aynı anda gösterilir, ve dosya kopyalama gibi ortak işlemler bir panelden diğerinin içine yapılır.X-plore klasör hiyerarşisini ağaç görünümünde gösterir. Bu dosya sisteminde o anda nerede olduğunuz konusunda net oryantasyon sunar, ve hızlı bir şekilde başka bir konuma geçiş yapmanızı sağlar.Basit uygulama yöneticisi, yüklü uygulamaları görme, çalıştırma, kopyalama, paylaşma, kaldırma ve daha fazlasını sağlar.
FTP ve FTPS (Güvenli FTP) sunucularına erişimi destekler.Birden çok sunucu yapılandırılabilir. Tüm standart dosya işlemleri FTP sunucusunda yapılabilir.

es-file-explorer-android.jpg


2-ES Dosya Yöneticisi


Android market üzerinde en yüksek oy alan ve en iyi kaynak yönetimi araçlarından biri.ES Dosya Yöneticisi (ES File Explorer) ücretsiz, tam donanımlı bir dosya ve uygulama yöneticisidir. Tüm bu işlevleri bir arada sunar: dosya yöneticisi, uygulama yöneticisi, görev sonlandırıcı, indirme yöneticisi, bulut depolama istemcisi (Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, Sugarsync, Yandex, Amazon S3, ve Ubuntu One…), FTP istemcisi, ve LAN Samba istemcisi. Hem android cihazlarda hem de bilgisayarlarda resim, video, müzik, metin dosyalarına ve diğer dosyalara erişim sağlarES Dosya Yöneticisi, Android kullanıcılarının nerede olurlarsa olsunlar, özgürce kendi kaynaklarını yönetmesine izin verir. Mobil cihazınızdan tüm dosyalara erişebilir ve bunları başkaları ile paylaşabilirsiniz. Bu uygulama 3G, 4G, EDGE, veya Wi-Fi ile arkadaşlarınızla paylaşmayı, resim yüklemeyi, ve video izlemeyi kolaylaştırır.

android-dosya-yoneticisi1.jpg


3-Dosya Yöneticisi


Dosya Yöneticisi holo teması ile hazırlanmış bir dosya ve uygulama yöneticisidir.
Clean File Manager ile dosyalarınız arasında gezinebilir, onların üzerinde isimlendirme, taşıma, sıkıştırma gibi işlemler yapabilir dahası dosya ve uygulamalarınızı her an yönetebilirsiniz!Bu uygulamanın geliştirilmesi reklamlar ile finanse edilmektedir. Fakat reklamları görmek istemezseniz reklamsız sürümünün size muhtemelen bir paket sigaradan daha az maliyeti olur!
• Klasörlerde gezinmek için sezgisel sağ/sol kaydırma
• Yerel dosya sisteminde, birinci ve ikinci SD kartlarda gezinme
• Birden çok dosya ve klasörleri üzerinde işlem yapabilmek için çoklu seçim
• Dosya paylaşımı ve araması
• Uygulama Yöneticisi
• Dosya ve uygulama yöneticisinde liste görünümü
• Özelleştirilebilir yer imleri
• Hem telefon hemde tablet ekranlarına uygun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst