• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
17 Eki 2012
Konular
9
Mesajlar
1,226
MFC Puanı
130
Allah sevdiklerine bağışlasın paylaşım için teşekkürler hoş kareler.


 
Üyelik Tarihi
27 Eyl 2012
Konular
60
Mesajlar
283
MFC Puanı
90
benim arkadaşım cokmu yormuşlar acaba öyle hissettım
 
Üyelik Tarihi
21 Ağu 2008
Konular
90
Mesajlar
367
MFC Puanı
380
olm sofra kuruyorsun da bizim haberimiz niye olmuyor:))) afiyet olsun da resimlerde numberone:d
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Kod:
Kod:
AssetManager ** = context.getAssets();
InputStream is = **.open("test.txt");ByteArrayOutputStream byteArrayOutput
System.out.println(inputStream);     
 Stream = new ByteArrayOutputStream();  int i;   try {    byteArrayOutputStream.
 i = inputStream.read();    while (i != -1)       {     
 write(i);        i = inputStream.read();       }       inputStream.close(); ckTrace();   }
  } catch (IOException e) {    // TODO Auto-generated catch block    e.printSt
a

Örnek kod implementasyonu..​
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
android.gif


Bu yazıda Android ile uygulama geliştirme ortamı kurulum aşamasının ilki olan emulator kurulumunu anlatmaya çalışacağım. Eğer JDKkurulumlarını daha önceden yapıp eclipse’ i çalıştırdıysanız, kurmak için 1. maddeden başlamalısınız. Ayrıca gerekenler kısmından da sadeceAndroid SDK indirmeniz yeterli olacaktır.

Gerekli Öncelik Araçlar

Eclipse (Eclipse Classic 3.7 , 174 MB)

JDK (JDK İndirmek için Tıklayınız) (Java Platform (JDK) 7)

İşletim sisteminize uygun Android SDK (Android SDK İndirmek için Tıklayınız)

JDK bilgisayara kurulduktan sonra, eclipse’ i rardan çıkaralım. eclipse.exe dosyası çalıştırıldığında eclipse başlayacak ve projeleri kaydetmek için size bir çalışma alanı soracaktır. Eclipse sorunsuz bir şekilde çalıştırıldıktan sonra kurulumuna başlayabiliriz…
Emülatör Kurulumu

1. Android SDK ve Yeni Yazılım Yüklenmesi


Öncelikle indirilen Android SDK‘ yı winrardan, eclipse klasörünün içine çıkaralım. (Benim sdk dizinim şöyle:C:\Program Files\eclipse\android-sdk-windows) Ardından SDK’ yı, ilerde sorun çıkarmaması açısından tüm paketleri ile birlikte kuralım. Bu işlem yaklaşık 3-4 saat sürecektir.(Aşağıdaki resim)

installingSDK.png


Eclipse açtıktan sonra help –> Install New Software yolu ile açılan pencerede work withkısmına “ <b>https://dl-ssl.google.com/android/eclipse/</b> ” adresini, belirleyeceğiniz bir isimle ekledikten sonra, aşağıdaki resimde de gördüğünüz üzere ikinci kısımda çıkan paketleri seçip Next tuşuna basıyoruz.

newSoftware.png


2. Android SDK Klasörünün Yerinin Eclipse’e Belirtilmesi

Eclipse içinden windows -> Preferences yolu ile açılan pencereden sol sekmedeki Android sekmesine tıkladıktan sonra sağdaki SDK Location kısmına Android SDK’ nın konumunu belirtiyoruz. Location’ da boşlukların olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor. Aksi taktirde ilerde uygulama çalıştırma aşamasında sorunlarla karşılaşabilirsiniz.(Aşağıdaki Resim)

SDKLocation.png



3. SDK Paketlerinin Yüklenmesi

SDK kurulumu sırasında kurulan paketlerin eclipse üzerinde kullanılabilmesi için aşağıdaki adımları sırasıyla gerçekleştirmemiz gerekiyor.Eclipse içinde window –> Android SDK and AVD Manager yolu ile açılan pencerenin sol bölmesinden Available packagessekmesine tıklandığında sağ bölmedeki paketlerin yine tamamını seçip Install Selectedtuşuna basıyoruz. Bu işlem de yine uzun sürecektir.(Aşağıdaki Resim)

SDKandAVD.png


4. Sanal Cihaz Oluşturma

Uygulamaları çalıştırabilmemiz için sanal bir aygıta ihtiyacımız vardır. Bu sanal cihazı da yine eclipse içinde window –> Android SDK and AVD Manager yolu ile açılan pencerenin sol bölmesindeki Virtual Devices
sekmesine tıklayalım. Sağ bölmede aşağıdaki pencereyi göreceksiniz. Bu pencereden ayarlamaları yaptıktan sonra Create AVD
tuşu ile sanal Cihaz oluşturma işlemini tamamlıyoruz. Konsolda oluşturulan sanal aygıtın özelliklerini görebilirsiniz. Aşağıda bu paragrafın özeti niteliğinde resimlerden oluşan anlatımı görebilirsiniz.

AVD.png
 
Üyelik Tarihi
29 Kas 2012
Konular
593
Mesajlar
2,088
MFC Puanı
840
Merhaba sevgili okurlar. KIZLAR 10 ADIMDA NASIL TİKİ OLUR? adlı yazımızı istiklalde fütursuzca savrulan kızlara, bebek güzellerine, galata kulesinin altındaki rockcı kızlara, aşk acısı çeken liseli ergenlere ithaf ediyoruz. Cesurca yazdık.

kızlar nasıl tiki olurlar?
1-önce bir facebook,twitter,forsquare gibi sosyal ağlara üye olurlar. Kültürlü olduklarını sanattan anladıklarını google amcanında yardımıyla kelimelere döküp erkekleri etkilemeye çalışırlar,resimler yüklerler; o resimler genelde tonlarıyla oynanmış, salaş tşört, göğüs dekoltesi ile kombine edilmiş ve her zaman farklı bi açıdan çekilen resimlerdir, ben hiç omurgası dik poz veren bi tiki görmedim.

2- avon, max factor gibi ürünlerin yardımıyla bir ton makyaj yaparlar. üzerine resmi siyah beyaz yaparlar. o zaman dudaktaki ruj daha bi ön plana çıkar ve ortamda bi sigara dumanı sirkülasyonu vardır. bunlar bir bütün olunca benim aklıma fransız kadınları geliyor. Örnek alınan rol model onlar herhalde

3-Küçük tip araba hastalığı vardır. Az yakıyor diye babalarını düşünürler. çok düşüncelidirler.(burası şakaydı). genelde favorileri ford ka, nıssan mıcra, honda jazz ve tosbağadır.ikinci dünya savası zamanında yapılan vosvosların asıl amacının bu olduğunu düşünüyorum ben. hıtler ileri görüşlü bi adammış vesselam.


4-sözlükleri takip ederler.özellikle eşli sözlük kullanıcılarıdır kendileri.entel dantel başıklara yorumlar yazarlar. bilmem nerenin ünlü ressamının yarın nişantasında sergisi var gibi bi başlığa onlarca entry girilebilir.gidilirmi o sergiye diye sorarsanız %90ı gitmez. her hafta facebookta bir etkinliğe katılırlar.ama tabi sanal alemde kalır bu.

5- kahve kupalarını pencere kenarına koyup canon ile fotoğraf çekerler.işlem bittikten sonra, pencere kenarında bulunan koltuğuna oturup yarım kalmış kitabına devam ederler. kitap, elif şafak'ın herhangi bir eseridir.


6-favori kanalları cnbc-e e2 favori dizileri spartacus ve game of thronestur.cuma geceleri beyazı izlerler.okan bayülgenden bi bok anlamasalarda onu da takip ederler.

7-acı çekmeye bayıldıkları için frida kahlo'nun eserlerine daha bir saygıyla, hayranlıkla bakarlar. sırf ibnelik olsun diye frida'nın kaşları hakkında yapacağınız en ufak komiklikte, ''ama o öyle değil bak. frida bir aztek kadınıdır. azteklerde kalın kaş ve bıyık gücün timsali oldu...bıdıbıdıdıbıdıdı .'' öter dururlar. niye? çünkü biz cahiliz, onlar aşmış.


8-kendilerine zaman ayırmaya bayılırlar. hiçbir insanın başaramayacağı derecede barışık gözükürler benlikleriyle. şizofrendirler biraz. günün nasıl geçti diye sorduğunuzda ''bugün o kadar yoğunluk arasında bir çılgınlık yapıp kendime istiklal'de bir kahve ısmarladım. bu küçük aktivitenin bana ne kadar iyi geldiğini bilemezsin.'' diyebilirler. hayır deli değiller. kişilikleri öyle.

9-bir de UGG gerçeği var tabiki.ben yazın giyen kız gördüm abi daha ötesi yok yani. Hele bide içine tayt giyince ördek avına giden avcılar gibi olurlar fasdfsd. aynı tornadan çıkmış gibi onlarca var bizim okulda.


10-her haftasonu kızlarla bir evde toplanıp(en fazla 4 kişi), şarap içerek sohbet ederler. başlıca sohbet konularıysa, felsefe, dinler tarihi, astroloji, , biraz siyaset ve tabiki ''erkekler ne kadar öküz yaaa'' dır.birçok farklı görüşe, kimliğe, kültüre ait olan arkadaşlara sahiptir.. faşist olmadıklarını ''benim , türbanlı, zenci, komünist ve aynı zamanda sanskritçe konuşan arkadaşlarım da var.'' gibi cümlerle belli etme ihtiyacı hissederler.
eğer bunlara uyan bi kızla karşılaşırsanız hemen ölü taklidi yapın ya da çömelin. çömelince bişey yapmıyolar.dfsdfsdf


Peki sizce 10 adımda bir tikiyi nasıl tanırsınız?
 
Üyelik Tarihi
9 Kas 2012
Konular
2
Mesajlar
185
MFC Puanı
120
Sabah sabah iyi güldüm. :)):):))
Siz erkekler içinde lazım böyle bir yazı.
 
Üyelik Tarihi
29 Kas 2012
Konular
593
Mesajlar
2,088
MFC Puanı
840
Ee hadi bakalım kızlarda yazsın bizde gülelim :)
 

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
ßen tek ßakı$la anlarım ßukadar ıncelemem;D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst