• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşk Laftan Anlamaz - Bölüm Özetleri

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Bu konu altından paylaşılacak.

1. Bölüm

Hayat, bir sabah uyandığında annesi Emine'yi karşısında bulur. Altı aydır iş bulamamasının sonucu olarak memleketine geri dönmeye zorlanır. Uzun yakarışlardan sonra yumuşayan Emine, kızına sadece bir gün müddet verir. Hayat, telaşlı ve umutsuz bir şekilde görüşmeye giderken yakışıklı iş adamı Murat’la karşılaşır. Kavgalı bir şekilde ayrıldıktan sonra ikinci görüşmesi için tekstil alanında önemli bir marka olan Sarte'ye doğru yola çıkar. Bitik bir halde asansöre bindiğinde ise küçücük bir yanlış anlaşılma sonucu kendini asistan olarak işe başlamış bulur, üstelik tamamen başka bir kimlikle... Hayat, bu olanları nasıl düzelteceğini düşünürken olaylar iyice Arap saçına döner. Ertesi gün iş yerine gittiğinde karşısında Murat’ı görür. Üstelik patronu olarak... Bir an önce oradan kurtulmaya çalışan Hayat, iyice köşeye sıkışır. Çünkü yerine geçtiği Suna, tüm yaşananları öğrenmiştir.

2. Bölüm

Gerçek Suna'yı karşısında bulan Hayat, ne yapacağını şaşırarak, güçlükle durumu geçiştirir. Korktuğu an gelmiştir ve yalanı açığa çıkacak mıdır? Üstelik Emine, Hayat'taki tuhaflığı fark edip, kızının peşine düşerek Sarte’ye baskın yapar. Durumlar daha da zorlaşmıştır. Hayat’ın yardımına her zamanki gibi Aslı ve İpek yetişir. Yapılacak tek şey Suna’dan birkaç gün daha izin almaktır. Hayat bunun mümkün olmadığını söylese de İpek bir yolunu bulacağına söz verir. Soluğu Suna’nın evinde alırlar. İpek ve Hayat, Suna’yı ikna edebilecekler midir? Bir taraftan da Murat’ın verdiği işlerle boğuşan Hayat, tuhaf testlere tabi tutulduğunu düşünür. Patronunun her şeyi öğrendiğinden şüphelenir. Bir de Didem’in kıskançlıkları ve diğer yanlış anlaşılmalar sonucu Hayat, gururuyla geleceği arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

3. Bölüm

Hayat, köstebeklikle suçlandığı için istifa etmiştir. Emine ve Fadik’in baskınından son anda haberdar olan Hayat, Sarte’nin danışmasında onları karşılar. Her şey ortaya çıkacak diye düşünürken Tuval gelir ve Emine’yi, kızının orada çalıştığına ikna eder. Hayat, Aslı ve İpek’le bundan sonra ne yapacağını konuştuğunda, Suna’ya haber vermesi gerektiğini hatırlar. Ne de olsa onun kimliğiyle bu işte çalışmaktadır. İpek’le birlikte Suna’nın yanına giderler. Bu sırada Murat, Doruk’la konuşup Hayat’ın köstebek olmadığını öğrenir. Ama özür dileyecek bir yapısı olmadığı için tavrından vazgeçmez. Daha sonra Azime ve Kerem’le yapacakları konuşmalarda nasıl büyük bir hata yaptığını anlar. Hayat’ın yanına gidip özür diler. Murat’ın bu davranışı, Hayat’ı geri getirmeye yetecek midir?

4. Bölüm

Suna, Didem'den kurtulmak için Hayat'ı arar. Murat'a bir kez daha yalan söylemek zorunda kalan Hayat, soluğu Suna'nın evinde alır. Didem’in yine bir olay yaratacağını düşünürken üzgün yüzüyle karşılaşır. Didem her şey için çok pişman olduğunu söyler ve Hayat’tan özür diler. Ertesi gün mutlu bir şekilde işe gelen Hayat, Murat’ın soğukluğuyla karşılaşır. Çünkü Hayat’ın dün söylediği küçük yalanı öğrenmiştir. Şimdi Hayat, Murat’ın gönlünü almaya çalışmaktadır. Doruk, bir iş anlaşmasının ortasındayken, sözleşmedeki bir açığı fark eden Murat’la karşı karşıya gelir. İki kardeş ilk kez kavga ederler. Doruk son derece sinirlidir. Murat ise üzüntüsünü belli etmemeye çalışır. Didem’in doğum günü için tüm ekibin dahil olduğu bir etkinlikte, Murat ve Hayat aynı takıma düşer. Didem’in Cenk adındaki arkadaşı ise sürekli Hayat’ın peşindedir. Durumu fark eden Murat iyice gerilir. Fakat Cenk pes etmez. Hayat kendini korumaya çalışsa da ondan kurtulamaz. Yanlış anlaşılmalar daha büyük gerilimlere sebep olacaktır.

5. Bölüm

Hayat, Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur. Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

6. Bölüm

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?
 
Üst