• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aşkın vücut dili

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Birlikte olduğunuz kişinin sevgisini ifade ettiği sözler size yetersiz geliyorsa vücut diline odaklanmalısınız. Çünkü bazen davranışlar sözcüklerden daha açıklayıcıdır. Aşkın vücut dilini çözmenizi sağlayacak üç işaret..

ask_iliski_glr.jpg



Sevgilinizin ya da eşinizin sevgi sözleri yetersiz geldiğinde ne yapmalısınız? Tabii ki ona sevgisini daha çok dile getirmesi için baskı uygulamak değil yapmanız gereken. Çünkü zaten elinden gelen o kadardır sevgisini sözcüklerle ifade etmek için. Oysa bazen davranışlar kelimelerden daha açıklayıcıdır. Onun davranışlarına odaklanın ve sevgisini gösteren hareketleri görmeye çalışın.

İşte aşkın vücut dilini çözmenizi sağlayacak üç işaret…


erkek_utangac_glr.jpg



Başını eğerek bakmak
Karşınızdaki erkeğin size karşı duyduğu aşkın bitip bitmediğini gösteren en net işarettir bu bakış. Başını sağ veya sol tarafa yatırarak bakması size olan hayranlığını gösterir. Bu biraz muzip bir bakıştır. Sevgiliniz, zararsız olduğunu ve size yaklaşmak istediğini göstermeyi amaçlar. Ama bu bilinçli olarak yaptığı bir hareket değildir. İçinden öyle geliyordur. Bu davranış içinizdeki anaç tarafı harekete geçirir.








erkek_glr.jpg


Avucunu açmak
Sizinle konuşurken sevgilinizin el hareketlerini takip edin. Avuç içlerini gösteriyorsa duygularından emin olabilirsiniz. Bu hareketi yapan kişi, karşısındaki insana açık yüreklilikle yaklaşmak isteğindedir ve ona daha derin bir biçimde bağlanmayı amaçlar. Aslına elini açarak, size kalbini de açtığını göstermek istiyordur.

erkek_glr.jpg


Tek kaşını kaldırmak
Sevdiği biriyle karşılaşan erkeğin kaşını kaldırarak bakması çok doğaldır. Mimiklerini yakalamak için onu dikkatli izlemelisiniz. Çünkü kaş göz hareketleri genelde anlıktır.
 
Üst