• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Avrupalı Fener

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Basketbolda Türk gecesi'ni kazanan takım sarı-lacivertli ekip oldu. Anadolu Efes ile Abdi İpekçi'de karşı karşıya gelen Fenerbahçe Ülker, son çeyrekteki oyunuyla zafere uzandı

Avrupa Ligi TOP 16 Turu'nda iki takımımızın karşı karşıya geldiği 'Türk gecesi'nde gülen taraf Andolu Efes'i 77-71 yenen Fenerbahçe Ülker oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan, zevkli ve çekişmeli mücadelenin son periyodunda rakibinin yaptığı basit top kayıplarını değerlendiren sarı-lacivertliler Abdi İpekçi'deki maçı kazanmayı başardı. İlk çeyreği 13-11, devreyi de 36-33 önde kapayan Fenerbahçe Ülker son periyoda da 54-53 önde girdi. Son çeyrekte rakibinin yaptığı top kayıplarını iyi değerlendiren F.Bahçe salondan 77-71 galip ayrıldı.

OBRADOVİC RÖVANŞTA GÜLDÜ
Sırp basketbolunun çıkardığı Avrupa'nun en önemli iki koçu olan Zeljko Obradovic ile Dusan Ivkovic arasındaki rekabette bu kez gülen taraf Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Obradovic oldu. Ligde 18 sayı farkla 85-67 mağlup olan Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki kritik maçta bu sefer kazanan taraf oldu.
 
Üst