• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aziz Yıldırım'dan Bakan Çelik'e Forma

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
aziz-yildirim-dan-bakan-celik-e-forma-4354786_3635_o.jpg


Fenerbahçe Başkanı Azizi Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Bakan Çelik, Fenerbahçe heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bütün ziyaretler kıymetli ama bir Fenerbahçeli olarak bu ziyaretin ayrı bir yeri var." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise, yeni göreve başlayan Bakan Çelik'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, " Fenerbahçe Kulübü üyesi olan bakanımıza yeni görevi hayırlı olsun. Bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızda sayın bakanımız maçlarımızda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırımın maç daveti üzerine ise Bakan Çelik'in, "Biz kale arkasından maçları seyrediyoruz. En keyifli orada oluyor. Protokol tribününü sevmiyorum." cevabını verdi.

Bunu üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın, kale arkası daha ucuz oluyor yanıtı ise gülüşmelere neden oldu.

Öte yandan ziyarete Aziz Yıldırım'la birlikte, Abdullah Kığılı, Mahmut Uslu ile Nihat Özbağ katıldı. Aziz Yıldırım ayrıca Bakan Çelik'e Fenerbahçeli oyuncuların imzaladığı arkasında Ömer Çelik yazan forma hediye etti.
 
Üst