• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sakil

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
27 Tem 2016
Konular
15
Mesajlar
2,134
MFC Puanı
4,080
BuKa Kuzum sen benim tatlı şeytanımsın der miyim öyle şey :s45:
 
Üyelik Tarihi
30 Eyl 2015
Konular
295
Mesajlar
1,306
MFC Puanı
13,190
@vesselam , imza, ikili ve özlenen için teşekkürler. .
 

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
25 Eyl 2015
Konular
41
Mesajlar
1,107
MFC Puanı
7,680

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Backlink çalışması yapmanın 68 yolu

Web dünyasının üzerinde en çok zaman harcadığı noktalardan bir tanesi kuşkusuz arama motoru optimizasyonu ve backlink çalışmalarıdır. Özellikle SERP’deki sıralamanın yükseltilmesi için atılan adımlar, sonuç olarak genellikle kaliteli geri bağlantılar (backlink) elde etmekten geçer. Sıralamanın iyileştirilmesi ve arama motorlarından gelen organik trafiğin arttırılması bu çalışmalarda esas hedef olarak alınır. Bu yazımızda kaliteli geri dönüşler alabileceğiniz 101 farklı backlink elde etme yöntemi hususu üzerinde duracağız.

Backlink bir süreç olarak kabul edilir ise bu sürece başlamadan önce uzak durulması gereken hatta yok sayılması gereken bazı yöntemleri inceleyerek bu sürece başlamak daha mantıklı olacaktır. Uzak durulması gereken bağlantı türlerinde;
• Tema ve eklenti yardımı ile footera eklenen altbilgi şeklindeki linkler,
• Toplu olarak satın alınan bağlantılar,
• Otomatik oluşturulan backlink networkleri,
• Makale dizinlerine gönderilen linkler,
• Bir otomasyon yazılımı sayesinde oluşturulan linkler,
• Rss bağlantıları ile otomatik backlink elde edilen diziler,
Geçerliliğini yitiren ve SERP’de sıralamanızı nagatif etkileyen türler arasında gösterilebilir. Kaliteli backlink çalışmalarında ana kuralımızın doğal görünüm olduğunu bir köşeye not almak işe başlamak için atılması gereken ilk adım olabilir.


Ölü Linklerin Canlandırılması
Zamanının çoğunu web üzerinde sörf yaparak geçiren bizlerin, kuşkusuz gün içerisinde karşısına onlarca site, makale ve bağlantı gelmektedir. Araştırma yapılan sayfalarda verilen örnek linklerin çalışmayanları, geçerliliğini yitirenleri hatta sitesi kapananları sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Özellikle bu tip durumlar ile karşılaşıldığında ilgili içeriğin çıkış linkine yönelik sağlıklı ve kaliteli içerikler üretilerek; sistem yöneticilerinden hazırlanan içeriğin eklenmesi istenebilir. Wikipedia üzerinde dead link olarak sıklıkla karşımıza çıkan bu uygulamayı farklı web sayfaları üzerinde de deneyebilir, kaliteli ve doğal görünümlü linkler elde edebilirsiniz.

Backlink Elde Edebileceğiniz 68 Yöntem
1- Sitelerin ziyaretçi defterlerini kullanın
2- Bloglara onları takip ettiğinize dair yorum yapın. Çok fazla etkisi olmasa da genel backlink profiliniz için gerekli bir materyal olarak gösterilebilir.
3- Aktif forumlarda alakalı konular başlatın ve konularınızı takip edin, konuları aktif tutun. Bu konulardan blogunuza ya da web sayfanıza link verin.
4- Yüksek kaliteli forumların imza kısmından faydalanın.
5- Sosyal medyayı aktif olarak kullanın, Facebook, twitter, google+, pinterest vb. siteler vazgeçilmezleriniz arasında olsun.
6- Quora gibi tartışma platformlarından yararlanın.
7- Yahoo answer gibi soru cevap sitelerinde blogunuz ile ilgili sorular sorun. Bu soruları takip edip sorulara yanıt vererek kendi blogunuzu ya da web sitenizi kaynak gösterin.
8- Blog ya da web sayfanızda yazılarınızda, diğer yazılarınızdan bahsederek birbirine linkleyin.
9- Hedef kelimenizdeki diğer bloglar ile karşılıklı bağlantı değiştirin. Bu değişimin yukarıdaki uzak durulması gereken noktalardan olmamasına ve doğal gözükmesine özen gösterin.
10- Kaliteli ve gerçekten aktif blog dizinlerine blogunuzu gönderin. Kendinizi kandırmayın ve kendinize karşı dürüst olun. Buradan da bir bağlantı olsa iyi olur düşüncesi ile yaklaşmayın. Alacağınız bağlantı ya kalitelidir ya da değildir. Doğru karar vermeye özen gösterin.
11- Sizin kategoriniz ile alakalı yazıları sosyal medyada paylaşan insanlara, yazılarınızı paylaşması için e-posta gönderin. Nazik bir e-postanın pek çok şeyi değiştireceğinden emin olabilirsiniz.
12- Sadece kaliteli ve aktif kullanıcı olan networklere dahil olmaya çalışın.
13- Sizinle aynı kategoride olan insanlar ile iletişimde olun, direkt olarak size backlink olarak katkı sağlamasa da blogunuzun uzun vadede akılda kalıcı ve anımsanabilir olmasında etkili adımlardan bir tanesi olacaktır.
14- Bildiğiniz tüm sosyal medya sitelerinde yazılarınızı farklı isim ve profiller ile yayınlayın. Doğal görünüm çizmek için özen gösterin.
15- Stumbleupon kullanmayı ihmal etmeyin.
16- Basın bültenleri hazırlayın ve networkünüzde yer alan kişilere sıklıkla gönderin. Networkunuzu günden güne genişletin.
17- Forumlarda yer alan web sitesi inceleme kısımlarından yararlanın. Sitenizin bağlantısını vererek diğer kullanıcıların sitenizi incelemesini sağlayın.
18- Hedef kelimeniz ile alakalı e-kitaplar hazırlayın ve bunları e-kitap sitelerinde kaynak göstererek yayınlayın.
19- Wordpress eklentisi gibi kullanıcıların ücretsiz erişebileceği eklentiler yayınlayın. Bu eklentiler ile karşı taraftan backlink elde etmeye çalışmayın. Markalaşma ve akılda kalıcılık için atılan adımlardan bir tanesi olarak mantar panonuza ekleyebilirsiniz.
20- Blog yazılarınızı pdf haline dönüştürün ve kaynak bağlantısı ile pdf paylaşım sitelerinde yayınlayın.
21- Haftanın en iyileri, ayın en iyileri, önerilenler gibi sizinle aynı kategoride yarışan diğer sitelerden yazılarınızda bahsedin. Rakiplerinizi uygun lisan ile eleştirerek onlarında sizi eleştirmesi için teşvik yapın.
22- Alanında ünlü isimler ile röportaj yapın, yapılan bu röportajları kendi sosyal medya hesabında paylaşan kişilerin takipçileri sizden haberdar olacak ve sizin networkunuze de dahil olacaklardır.
23- Bütçeniz dahilinde hedef kelimeniz ile alakalı, doğal ve kaliteli projeler için referans olun.
24- Web 2.0 sitelerinden yararlanın.
25- Asıl olan içeriktir. Bunu unutmayın, maksimum geri dönüş için kaliteli içerikler hazırlayın.
26- Tartışmaya elverişli yazılar hazırlayın. Kullanıcıların farklı platformlarda sizi, ya da fikirlerinizi tartışabilmesine olanak sağlayın.
27- Güncel haber ya da metinler yazın, bunu yazarken konuyu haberleştiren ilk kişilerden olmaya çalışın.
28- Farklı blog yazarlarından sizinle röportaj yapmalarını isteyin.
29- Etik kurallara bağlı kalarak linkbait yazıları hazırlayın.
30- En iyi bloglar, en iyi yazarlar, en çok okunan yazılar gibi listeler hazırlayın.
31- Okuyucu kitlenizi karşılaştıran analizler yapın ve bunları sitenizde yayınlayın. Farklı kesimleri din, dil, ırk ayrımı yaparak değil; konum, cinsiyet ve yaş gibi verileri ile analiz edin. Bu analizler kullanıcıların ilgisini çekeceği gibi alıntılanmasına ciddi bir teşviktir.
32- Alanınızdaki rakipleriniz ile makale ticareti yapın. Bu ticaretlerde doğal gözükmeyi ihmal etmeyin.
33- Edu ve Gov uzantılı sitelerin blog ve forumlarından backlink elde etmeye çalışın. Google gözünde halen otoriter olarak belirlenen bu siteler değerini korumaya devam ediyor.
34- Google ve yahoo grupları gibi gruplardan yararlanın.
35- Siteniz için bir wikipedia sayfası oluşturun ve bağlantılar kısmına linkinizi ekleyin.
36- En iyi blog ya da kompozisyon yarışması gibi yarışmalar düzenleyin, bu yarışmanın sonuçlanacağı süreç bitimine kadar gerek yarışma duyurularından gerekse olumlu olumsuz pek çok eleştiren sayesinde amacınıza bir adım daha yaklaşabilirsiniz.
37- Bloglara sponsor olun.
38- Dayanışma ve yardım platformlarında maddi destek sağlayın. Pek çoğu web sayfalarında sizden bahsedecektir.
39- Başka yerlerde bulunmayan, kişilerin sadece sizin sitenizde kullanabilecekleri yazılım ve araçlar geliştirerek kişilerin sürekli sitenizi ziyaret etmesini sağlayın. Doğrudan bir bağlantı göremesenizde backlink çalışması için olmazsa olmaz kurallardan biri olarak bu husus gösterilebilir.
40- Marka ve ürünler hakkında blog yazıları oluşturun. İnceleme, övgü ya da eleştirisel yollar ile markaların ilgisini çekmeye çalışın.
41- Blog ödülleri dağıtın, dağıtılan ödüllerde blog sahipleri tarafınıza mutlaka dönüş yapacaktır.
42- Tasarımcınızdan demo sitelere örnek olarak sizin sitenizi sunmasını talep edin.
43- Kullandığınız modül ya da eklentilerin demo örneklerine sizin sitenizin eklenmesini talep edin.
44- CV sitelerinden yararlanın, bu sitelerdeki web sayfası kısmından backlink elde edin.
45- Sayılar ile başlayan yazılar yazın. “5 Adımda Backlink”, “10 Doğal seo tekniği” gibi başlıklar normal başlıklara oranlar daha fazla geri dönüş almaktadır.
46- Resim sitelerine resimler gönderin ve blogunuza bu resmin telif hakları ile alakalı bildirimler ekleyin.
47- Düzenlenen blog yarışmalarına katılın. Kazanamasanız bile katılımcılar arasında listelenerek backlink elde eder ve blogunuzun hatırlanabilirliğini arttırırsınız.
48- Bu yazıyı sitenize ekleyin, sitenizde paylaşın gibi, kullanıcıların rahatlıkla yazılarınızı yaygınlaştırabileceği html kodlar kullanın.
49- Web sitenizi yerel işletme dizinlerine gönderin. Bu dizinler google gözünde halen değerli ve otoriter sayılmaktadır.
50- About.com’dan yararlanıp blogunuz hakkında yazı yayınlayın.
51- 1 Nisan şakası yapılan mağdur ya da aptalı oynayın. Hazırladığınız görsel ya da videoyu sosyal medyada paylaşın.
52- Her zaman ciddi olmayın. Sosyal medyada seviyeli ve kaliteli espriler ile ciddi kitlelerin bir anda ilgisini çekebiliri, binlerce rt alabilirsiniz.
53- Öğretici ve eğitici olun. Bu tip yazılara geri dönüşler her zaman yüksektir.
54- Viral videolar oluşturarak bu videoları video paylaşım sitelerinde yayın, açıklama kısımlarından backlink elde etmeye çalışın.
55- Ücretsiz ve yasal sorun teşkil etmeyen indirilebilir ürünler sunun.
56- İndirilebilir ürünlerde site adresinizi zip şifresi kullanın. Her indiren bireyin bir kez bile olsa eli ile site adresinizi tam yazmasını sağlayın. Malum download sitesi bu sayede adını sanırım tüm Türkiye’ye ezberletmiştir. Burada doğrudan bir backlink alamasanızda akılda kalıcılık için ciddi bir hamle atmış olursunuz.
57- Alanınızda hizmet veren şirketleri kıyaslayıcı yazılar yazın. En iyi olarak seçtiğiniz şirketin size geri bildirim oranı oldukça yüksektir.
58- Farklı ürünleri karşılaştırın. Samsung, iphone ya da windows, Linux gibi insanların kafasında soru işareti oluşturan sorulara kendinizce uzun uzadıya tüm yönleri ile yanıt verin. Bu tip incelemeler oldukça yüksek geri dönüş almaktadır.
59- Tarafsız ve güncel anketler yayınlayın. Bu tip anketlere katılım sonucu elde edilen istatistikler pek çok web sayfası tarafından kullanılacaktır. Günümüzde en büyük paraların döndüğü sektör veri madenciliği olarak kabul ediliyor. Dolayısı ile ücretsiz bir anket sonucu pek çok kişi ve kurum için bulunmaz bir nimet olarak gösterilebilir.
60- 10’layın. En iyi 10 makaleci. En iyi 10 Futbolcu. En iyi 10 fenomen gibi içeriklere katacağınız ufak ve abest hileler ile farklı platformlarda tartışılabilirliğinizi arttırabilirsiniz.
61- Seminer ve münazaralara katılın. Bu konuşmalarda sitenizden bahsedin. Geri dönüşler kesinlikle olacaktır.
62- E-ticaret platformlarında ürünlerinizi yayınlayın ve blogunuza link verin.
63- Podcast oluşturun ve iTunes’a gönderin.
64- Web dünyasına ait kullanılabilir uygulamalar oluşturun ve bu uygulamaları Producthunt gibi uygulama sitelerine gönderin.
65- İnsanlara fiziksel ürünler (telefon, tablet) vb. vereceğiniz yarışmalar düzenleyin. Katılım şartı olarak oluşturduğunuz backlink ağı için eksik kalan çalışmalardan talep edin.
66- Özel günleri takibe alın. Herkesten önce hazırlanan metin ve görselleri gerek sosyal medya hesaplarınızda gerekse web sayfanızda paylaşın.
67- İçeriğiniz uygun ise satış ortaklığı programı başlatın.
68- Alanında uzmanlaşmaya çalışan medya, gazete sitelerinin köşe yazarı olabilmeye hafta bir yada birkaç yazı yazabilmeye gayret gösterin.​
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Merhaba arkadaşlar, sizlerle backlink alma hakkında bugüne kadar okuduğum ve kendim deneyimlediğim bazı önemli noktaları sizlerle paylaşacağım.

1) Link aldığınız yer bir profilse, önceden alınmış profillerin index alıp almadığına, sitenin alexa değerlerine ve çöp haline gelip gelmediğine bakın.

2) Forumlardan tanıtım alırken de yine alexa değerlerine ve forumun backlink sayısına, önceki konuların index alıp almadığına bakın.

3) Backlink almaya başladığınız ilk andan itibaren hangisinin nofollow hangisinin dofollow olduğunu, hangisinin anchor haniginin url backlink olduğunu not edin ve ikisini de abartmadan dengeli denilebilecek şekilde oranlayarak link alın.

4) Dizinlerden link alırken eklenilen her siteye ayrı ve silinmeyen bir url atanıp atanmadığına bakın. Linkinizi ekledikten bir süre sonra link gerilerde kalarak tekrar silinmesin.

5) Siteye otoriter link alımına başlamadan önce sitenizde yeterli sayıda ve kaliteli içerik bulunmasına dikkat edin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ancak onlarca ince ayrıntı olduğunu unutmayarak link inşasında her adımızını iki kere kontrol ederek atın. İyi forumlar dilerim.​
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Backlink ile 11 Adımda Google’da ilk 10 sıraya yükselme



SEO‘da backlink aslında derin bir konudur. Eğer Google sıralamasında herhangi bir sorun yaşıyorsanız, veya son Google güncellemelerinde sıralamada düşmüşseniz, o zaman SEO konusunda yenisiniz veya SEO uzmanısınız, bu makaleyi dikkatlice okumanız gerekir ve Google’da ilk 10 sıraya yükselme tavsiyelerimizi adım adım takip etmeniz gerekir. İnsanların Google’da ilk 10 sıraya girememelerin önemli sebeplerini, ve Google’da ilk sıraya yükselmek için tam olarak yapılması gereken şeyleri ortaya çıkarmaya çalıştık.
Dikkat: Aşağıdaki 11 adımın her birisini takip etmeniz gerekir. Hatta sadece bunlardan birini göz ardı ederseniz Google’da ilk 10 sıraya yükselmede başarısız olabilirsiniz.
1. Backlink almak için en önemli 10 anahtar kelimelerinizi belirleyin.

Yükselmek istediğiniz anahtar kelimelerinizi Google’ın Keyword Planner aracıyla kontrol edebilirsiniz. Siteniz eğer Türkiye’ye aitse, o zaman Türkiye’de aylık kaç kere arandığına bakabilirsiniz.
2. Yavaş yavaş ve sürekli olarak backlink alın.



link-alma.jpg




Yani, size günde 5 linkten fazla link almamanızı tavsiye ederiz. Bu link alma sıklılığınız doğal görünmesini sağlayacaktır. Ve yine de, link almaya başladığınız zaman size PR1 ve PR3 gibi düşük PR’li backlink almanızı tavsiye ederiz, 1-2 ay sonra da yüksek PR’li linkler almaya başlayabilirsiniz.

3. Farklı, özgün anchor metinler ve farklı anahtar kelimeler ile backlink alın.


Anchor metin için size kısaca bir örnek vereyim: <a href=”http://sitenizinismi.com>Anchor Metin</a>
Aldığınız linkleri Google’a doğal olarak gözüktürmek için alttaki 4 adımı takip edin:


a) Her zaman farklı, özgün anchor metinler ile backlink alın. Örneğin, anahtar kelimeniz “web tasarım hizmeti” ise, ve İstanbul’daki insanlar için hizmet vermek istiyorsanız, o zaman anchor metinleriniz alttaki gibi olabilir:

istanbul web tasarım hizmeti
web tasarım istanbul
istanbul web tasarım
istanbulda web tasarım
istanbulda web tasarım hizmeti
istanbulda en iyi web tasarım şirketi
istanbulda en iyi web tasarım hizmeti
istanbulda güvenilir web tasarım hizmeti
istanbul web tasarım şirketi vs…

b) Anchor metinlerinizin 25%’i sitenizin URL’i veya yükselmek istediğiniz sayfanızın URL’i olmalıdır. Örneğin:

http://seoamk.com Güncel SEO Blogu
http://seoamk.com
seoamk.com
SEO Paketleri http://seoamk.com/seo-paketleri/

c) Anchor metinlerinizin 25%’i şirketinizin ismi veya sitenizin alan adı olmalıdır. Örneğin:

seoamk.com Profesyonel SEO Dersleri

SEOAMK SEO Teknikleri

SEOAMK SEO İpuçları
Güncel SEO Makaleleri seoamk.com


d) Ve doğal gözükmek için farklı farklı anahtar kelimelerinizi kullanabilirsiniz.

4. Linklerinizi içerikler ile kuşatın.


Eğer mümkünse linklerinizi anahtar kelime zenginlikli içerikler ile kullanın. Linklerinizi makaleler ile kuşatırsanız Google’da doğal olarak gözükürsünüz. Eğer bu makalelerde anahtar kelimeleriniz varsa, o zaman kaliteli backlink de kazanmış olursunuz.

5. Çeşitli PageRank’li sayfalardan link alın.


Eğer sadece düşük PR’li veya yüksek PR’li sayfalardan link alırsanız, Google sitenize ceza verebilir. Bu yüzden çeşitli PR’li sitelerden de link almanız gerekmektedir. Google’da doğal olarak gözükmek için linklerinizin çoğu PR0 ve PR1 sitelerden olsun. Eğer sadece yüksek veya düşük PR’li linkleriniz varsa o zaman onlara dokunmayın, Google’a daha doğal gözükmek için farklı PR’li sitelerden link almaya devam edebilirsiniz.

Doğal PageRank Dağıtım Formül
Sayfanın PageRank değeri Backlink miktarı PR0 ~36% PR1 ~30% PR2 ~15% PR3 ~10% PR4 ~5% PR5 ~3% PR6-PR10 ~1%
6. Backlinklerinizin 20%’si iç sayfalarınıza olsun.


Sadece anasayfa’ya backlink almaktan kaçının, iç sayfalarınıza da linkler almak önemlidir. Yaklaşık linklerinizin 80%’i ana sayfanıza olsun, 20%’si de sitenizin iç sayfalarına olsun.

7. Backlinklerinizin 65%’i ülkenizden alınmış olsun.


Hangi ülkede yükselmek istiyorsanız o ülke lokasyonlu sitelerden daha çok link almak önemlidir. Bu kural Google Penguen 2.0 güncelleme ile beraber gelmektedir. Örneğin, eğer Türkiyede Google.com.tr’de yükselmek istiyorsanız, o zaman Türkiye lokasyonlu sitelerden link almanızı öneririz.

8. Daha az link çıkışlı sayfalardan backlink alın.


Az link çıkışlı web sayfalardan link alırsanız daha çok faydasını görürsünüz.

9. Sitenizi özgün içeriklerle doldurun.

  • Web sitenize sadece özgün içerikler ekleyin, ve güncel tutun.
  • Kopya içeriklerden kaçının.
  • Eğer site haritanız yoksa, hemen site haritası oluşturup sitenizin kök dizinine yükleyip Google webmaster hesabınızda Google’a bildirin.
  • Anahtar kelimelerinize göre sitenizi optimize edin, örneğin, H1, H2 ve H3 tag’lerine anahtar kelimelerinizi ekleyin.
10. SEO konusunda sabırlı olmanız için 5 nedeni öğrenin


a) Linklerinizin çoğu 6 aydan sonra etki etmeye başlayacaktır.
b) Rekabeti yüksek olan anahtar kelimelerinizde yükselmek için uzun bir süre gerektirir.
c) Google’ın son algoritmasına göre, yeni linkler aldığınız taktirde, hemen sıralamalarda düşüş yaşarsınız, ve bir süre sonra yükselmeye başlarsınız. Eğer sıralamalarda dalgalamalar yaşıyorsanız (örneğin, ilk önce düşüş, sonra yükşeliş, sonra tekrar düşüş…) bu herşeyin yolunda gittiği anlamına gelir. Doğal backlink almaya devam edin, örneğin sosyal imleme gibi..
d) 1 günde veya 1 ayda rakiplerinizi geçmek için sadece link satın almaktan kaçının. Bunu aslında devamlı olarak yapabilirsiniz, örneğin, haftada 1 adet link, fakat gene 1 ay gibi kısa sürede yükselemezsiniz.
e) Unutmayın, rakipleriniz de çalışmalar yapıyor olabilir, ve onların sitelerinin backlinklerini sıkça kontrol etmenizi öneririz, bunu ahrefs gibi araçlarla yapabilirsiniz, yeni aldığı linklerden siz de alın böylelikle.

11. Sıralamalarınızı takip edin.


Seosta, wmaraci gibi Google anahtar kelime sıralama araçlarını kullanarak sıralamalarda kaçıncı sırada yer aldığınızı her gün kontrol edin. Ahrefs gibi araçlarla da backlink sayınızı ve türlerini öğrenebilirsiniz.
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
How to Build Backlinks in 2017 (NEW Guide) 2017'de Geri Dönüşüm Nasıl Oluşturulur (YENİ Rehber)

backlinks-2017-300x169.png



Backlinks are the nitrous of every successful SEO campaign.

Geri bağlantılar, her başarılı SEO kampanyasının azottur.

This new guide will teach how to build backlinks in 2017. Every strategy you will read is battle tested.

Bu yeni kılavuz, 2017'de geri bağlantıların nasıl oluşturulacağını öğretecektir. Okumanız gereken her strateji savaş testidir. Through hundreds of successful SEO campaigns, we now know what does and does NOT work. Ready to get started? Let’s jump in.

Başarılı SEO kampanyalarının yüzlerce sayesinde şimdi ne yaptığını ve çalışmadığını biliyoruz. Başlamak için hazır mısınız? Hadi atlayalım Exclusive: Download 1,000 + free link prospects so you can save some time and start acquiring new backlinks ASAP.



Exclusive: 1,000 + ücretsiz bağlantı ihtimalini indirin, böylece biraz zaman kazanabilir ve en kısa sürede yeni geri almaya başlayabilirsiniz.





 

cubbala

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
5 May 2017
Konular
0
Mesajlar
2
MFC Puanı
0
Hocam Seo hakkında püf noktarları çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederiz.
 

cubbala

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
5 May 2017
Konular
0
Mesajlar
2
MFC Puanı
0
morinek2.png


2017 yılı itibari ile grafik tasarım trendleri de farklı özellikler ile ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bu nedenle geçmiş yıllara göre daha farklı ve teknolojik verilerin daha yoğun kullanılması iyi tasarımcı olma hedefleri için takip edilmesi gereken bir konu olarak dikkat çekiyor. 2017 grafik tasarım trendleri göz ardı edildiğinde ya da yeteri kadar önem verilmediğinde iyi bir tasarımcı olma fikri gelecek yıllara ertelenebilir. Bu nedenle gelişmeleri yakından takip ederek grafik tasarım trendleri konusunda farklı tasarımları inceleyerek gelecek tasarımlar hakkında fikir sahibi olunması gerekiyor.


Modern Retro Tasarımları Oldukça Popüler


retro2-e1493207100233.jpg


retro-e1493207086375.jpg


Özellikler efekt uygulamaları ve modern renk uygulamaları Retro yazı biçimi ile yapılarak 2016 yılı itibari ile Retro yazı biçiminde yeni tasarımların ortaya çıkması ile birlikte ambalajlarda, logolarda ve web tasarımlarda sıkça denk gelinen bir tasarım olarak dikkat çekiyor. 2017 yılı itibari ile Retro tasarım trendinin devam edeceği aksine 2016 yılına göre daha fazla gelişme göstereceğine kesin gözü ile bakılıyor. Modern Retro tarzı ile geçmiş yıllara ait bir öğenin günümüze tasarlanması mümkün olan bir durumdur.


Minimalizmin Yükselişi


minimalist.jpg


minimalist2-e1493207342679.jpg


20. yüzyılın ilk yarısı ile başlayan minimalizm akımı, günümüzde de oldukça fazla olarak popülerliğini devam ettiriyor. Minimalizm akımında sadelik ve fonksiyonellik özellikleri ön planda olarak sergileniyor. Bu özellikleri ile birlikte minimalizm 2017 yılında da grafik tasarım trendleri arasında haklı yerini korumuş oluyor.

Gerçek ile Hayalin Birleştiği Nokta

Gerçek ile hayal ürünlerinin geçmişten günümüze alışılmış ve alışılmamış özelliklerinin bir arada kullanılması büyülü gerçeklikler ile gerçeğe yakın hayal ürünleri 2017 grafik tasarım trendlerinde kendisine yer buluyor. Bu durum 2017 yılı grafik tasarımcılarının hayal güçlerinin sınırlarını zorlayacak özellikler içeriyor. Hayal ürünü fotoğrafların gerçek ürünler ile tasarımlar içerisinde bir arada kullanılarak gerçek ile hayal arasındaki köprü en iyi şekilde yansıtılabiliyor. Hayal gücü sınırlarının zorlanması ile ortaya çıkan bu tasarımlar aynı zamanda etkili grafik tasarımlarının da ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu özellik ile sosyal medya içerikleri, grafik posterler ve etkinlik afişlerini çevrim içi matbaalarda bastırma özellikleri bulunuyor.

hayal-gucu-e1493207397524.jpg
 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
@cubbala forumumuzda link çıkışı ve reklam içerikli site ismi vermek yasaktır. Bilginize
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
r3o4dz.jpg


Üç yürek
Üç can
Üç sonsuz
Yürüdüler
Darağacına
Korkusuz!

#DenizGezmiş
#YusufAslan
#Hüseyinİnan
#6Mayıs1972

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst