• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bakanlıktan Kartal Bebek Kampanyasına İnceleme

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Bakanlıktan Kartal bebek kampanyasına inceleme

Sağlık Bakanlığı, Kartal bebeğin tedavisi için para toplanmasıyla ilgili kampanyaya soruşturma başlattı.



Sağlık Bakanlığı, Kartal bebeğin tedavi için Almanya'ya yönlendirilmesi ve ücretsiz yapılabilecek bir ameliyata para toplanmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Kalp yetmezliği hastası 10 aylık Kartal bebek için Türkiye seferber olmuştu. Minik Kartal'ın kalp nakli sırasına girip ameliyat olması için 1 milyon 099 bin Euro ihtiyaç vardı.

Ünlü, ünsüz binlerce insanın destek oldu

Almanya'da nakil olabilmesi için 1 milyon 099 bin Euro'ya ihtiyaç duyan Kartal bebeğe, Işın Karaca, Şahan Gökbakar, İrem Derici, Hayko Cepkin gibi daha birçok ünlü isim de destek olmuştu.

Haber3
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
sorusturmadan once 6-7 ay 1 sene ameliyat için zaman veren hastaneleri sorustursun... iyi bir operatorse bıcak parası adı altında dr ların istediği paraları sorsun once vakıf hastanelerinden baska nereye yatırım yapmıs gostermelik açılmıs daha techizatları bile oturmamıs hastaneleri sorustursun capa cerrahpasa haseki orda gidin bakın içler acısı once bunları halletsin he parasal fazla toplanmıssa somuru varsa sorsun hesabını ama once yetişmiş dr ları ozel meayenehanelere muhtac etmemeyi oğensin... doktor prof maası konusulmaz o adam hayatı boyunca oğrenci para dderdi ni gidersin once .. o zaman oluyormu bakın... evet doğru bulmasamda bu bu ulkenin gerceği ... siz bi hastane yapar ona iki prof atayabilirseniz orada bi ameliyat zamanı 1 sene sonrasına verilmesi o ameliyarı yapanın da ben sizi su hastanede amliyat ederim ama şu kadar para alırım demesine kızamazsınız yineliyorum elbette doğru değil ama bir porfa verilen 20 bin 30 binde normal değil he diceksiniz asgari ucret ne kadar ama bende derim dandik bi sirkette mudursen 7 bin 10 bin alıyorsan bir prof 30 bne eyvalah de diyemezsin .. once herkes kendine baksın.
 

Henna

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Tem 2017
Konular
21
Mesajlar
1,062
MFC Puanı
90
Ailesi Insanlari Cocuklari O durumdayken Dolandiricak Degil ya, Hastane masraflarina Harcanicak o para, Tabi gene bi baksinlar ama bisey cikicagini sanmam.
 
Üst