• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Baş Döndüren Dolgun Saçlara Sahip Olmanız İçin Yapmanız Gerekenler

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Baş Döndüren Dolgun Saçlara Sahip Olmanız İçin Yapmanız Gerekenler

5LbM3A.png

Her insan gür, dolgun saç ister fakat bazı insanların saçları doğuştan seyrektir bazıların ise zamanla saçları dökülerek azalmıştır. Baş döndüren dolgun saçlarınızın olması çok da zor değil evde yapacağınız birkaç maske ve kullandığınız ürünlere dikkat ederseniz kısa sürede istediğiniz saça sahip olabilirsiniz..

Doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi; Saçları her gün yıkamak!

Özellikle saçları hemen yağlanan insanlar çözümü duş almakta buluyor. Sandığınızın aksine her gün duş almak saçlarınızın yağlanmasını önlemez tam tersi daha hızlı yağlanmasına sebep olur. Bu yüzden bu alışkanlığınızdan hemen vazgeçin.. Ay ben yıkamazsam rahatsız olurum diyenler burada kuru şampuan kullanarak bir nebze olsa rahatlayabilirsiniz..

Hint yağı ile saçlarınıza masaj yapın!

Aktar gibi yerlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Hint yağı hem saçınıza dolgunluk kazandıracak hem de saçlarınızın daha yumuşak ve parlak olmasına yardımcı olacaktır. Ayrıca hint yağı saçlarınızın dökülmesini önleyecektir..

Isırgan otu ile saçlarınızı gürleştirin!

Isırgan otunun faydalarını say, say bitmez. Saçlarınızın gürleşmesinede yardımcı olacaktır. 1 litre suyu kaynatıp içerisine bir miktar ısırgan otu atın 10 dakika demlenmesini bekleyin. 10 dakika sonunda süzün ılıdıktan sonra saçlarınızı yıkayın 1 saat saçlarınızda bekletin ve ılık su ile durulayın. Istediğiniz sonucu alana kadar devam edebilirsiniz.

Son olarak "karanfil" ile baş döndüren dolgun saçlara sahip olun!

Saçlarınızın hacim kazanmasına yardımcı olurken aynı zamanda saç diplerinizin nefes almasına yardımcı olacaktır. Bir tutam kuru karanfili yaklaşık 1.5 bardak suya atın ve kaynatın daha sonra süzün ve saçlarınızın her köşesine iyice sürün. 1 saat bekledikten sonra ılık su ile durulayın dayanabiliyorsanız soğuk su ile yıkayın. Haftada bir kez uygulamanız yeterli olacaktır.

Alıntı
 

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
28 Ocak 2017
Konular
95
Mesajlar
628
MFC Puanı
50
blendax reklamı sandım yeminlen :no

yorum atmışken tavsiyede de bulunmak isterim.

1.soğuk su saçlar için gerçekten muhteşemdir.
parlak, sağlıklı ve at yelesi gibi gözükmesini isterseniz saçlarınızı soğuğa çok yakın ılık suyla yıkayın. bu aylarda zor biliyorum ama en azından banyodan çıkmadan önce saçlarınızı soğuk suyla durulayın.
saç kurutma makinesi kullanmayın.

2.çabuk uzamasını istiyorsanız çam terebenti yağını kullanın. sampuanınızı avucunuza doktukten sonra 2-3 damla da çamterebenti yağı dökün. masaj yaparak her bölgeye yedirin. kötü kokuyor ama durulandıktan sonra fazla kalmaz kokusu. biraz da saçları sertleştirir bunu da yağ kullanarak çözümleyebilirsiniz.
ve saçlarınıza ara sıra masaj yapın kökleri canlansın.

3.kuaöflerin ay bu kırıkları alalım canım yoksa saçın uzamaz laflarına inanmayın. asıl sürekli kestirirseniz uzamaz.
 
Üst