• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başbakan Erdoğan: O zihniyet çöp dağlarının altında kaldı

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Ümraniye Belediyesi Akıllı Bina açılış töreninde konuştu.

84862397_erdogan.jpg


İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...
Dünyada örnek şehirlerden bir tanesi olarak İstanbul layık olduğu yerlere çıkacaktır. Hedefimin en kısa zamanda 3. Boğaz Köprüsü'nü hizmete açmak.
Ümraniye 'de artık çöp dağları yok. O zaman iktidarda olan zihniyet çöp dağlarının altında kaldı.
İki gün boyunca Siirt ve ilçelerinde çok önemli açılışlar yaptım. Siirt'ten Silopi'ye geçtik. Özel sektörden 265 milyon dolar tutarında bir termik santralin açılışını yaptık. 450 kişi burada çalışacak. Hizmetlerimizin Türkiye'yi dönüştürülmesinden memnun oluyoruz.
Uzak dediler hizmet götürmediler
Nerede insan varsa ona eser götürmek bizim boynumuzun borcudur. Bugün Türkiye'nin yaşadığı sorunların önemli bir kısmı geçmişte yapılan ayrımcı politikaların neticesidir. İnsanlarımızı birbirinden ayırdılar. Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Roman dediler ayırdılar. Uzak dediler hizmet götürmediler. Bize her yer yakın.81 ilde ayrımcılığın hiçbirine prim vermedik.
Bunlar Sivas'ın ötesine gidemediler. Sivas'ın ötesinde söyleyecek söz bulamadılar. Cizre, Yüksekova havaalanı bitiyor ama bölücü terör örgütü bitmesin diye elinden geleni yapıyor.
Gelenler yolsuzlukla bu ülkeyi yönetmeye kalktılar ama biz bu işe prim vermedik. 3 dönemde yolsuzlukla, yoksuzlukla, yasaklarla mücadele dedik bunu başardık.
Batıdaki her kardeşim doğuyu doğudaki her kardeşim batının hatrını sormalı, elinden tutup kaldırmalı. Irkçılık şeytandandır. Varsın onlar şeytanın yolunda yürüsünler. Biz Rabbin yolunda yürüyeceğiz.
Bunlara 5 koyun teslim edin kaybederler
Muhalefetin olmayanı olmuş gibi göstermesine prim vermeyin. Bu muhalefet tam 30 yıl boyunca bu teröre çözüm üretmedi. İktidardayken çözüm üretmediler, muhalefetteyken de çözdürmediler. Bunlara 5 koyun teslim edin kaybederler, bir dikili ağaçları yoktur. Bunlar anca yapılanı yıkmayı iyi bilirler. Ama biz milletimizle birlikte yürüyecek ve inşallah terörü gündemden çıkaracağız.
Bu ülkede 26 havaalanı vardı iimdi 50 havaalanı oldu. Artık hava yolları halkın yolu oldu. Bu yıl içinde Eskişehir-İstanbul yüksek hızlı treni de bitiriyoruz.
Meslek liselerindeki katsayıyı kaldırdık. Onlar da istedikleri üniversiteye başarıları ölçüsünde girebilecek. Göreve geldiğimizde IMF'ye borç 23,5 milyar dolardı. Şimdi 400 milyon dolar. Öncekiler borçlandı biz ödüyoruz.
 
Üst