• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bear Grylls Kimdir?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
250px-Bear_Grylls.jpg


Gerçek adı Edward Michael Bear Grylls'dir. 35 yaşında, evli ve 3 çocuk sahibidir. Lara adında bir kız kardeşi bulunmaktadır.
Grylls, Bembridge'de büyüdü, Londra Üniversitesi'nde öğrenim gördü, okulunu dereceyle bitirdi. Shotokan karatede siyah kuşak sahibidir.. İngilizce İspanyolca ve Fransızca bilmektedir.
Bear Grylls , 2002 yılında Shara Grylls ile evlendi. Çiftin 3 erkek çocuğu var ; Jesse, Marmaduke ve Huckleberry (d. 15 Ocak 2009 ).
Okulu bitirdikten sonra İngiliz Kraliyet Ordusu'na katıldı. İngiliz Özel Havacılık Kuvvetleri'ne (SAS) 3 yıl hizmet verdi ve daha sonra 1996 yılında Kuzey Afrika'da bir paraşüt atlayışı eğitimi sırasında henüz havadayken paraşütünün yırtılması sonucunda 500 metre yükseklikten yere hızlı bir şekilde düşmesi sonucu omurgası 3 farklı yerinden kırıldı ve bu olayın sonucunda İngiliz Kraliyet Özel Kuvvetlerindeki görevinden ayrıldı.

photo_bio2.jpg

26 Mayıs 1998 tarihinde Everest 'e tırmanan en genç dağcı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmiştir...
Bear şimdi, özel kuvvetlerde aldığı silahsız dövüş , çöl ve kutup savaş taktikleri ve zor şartlarda hayatta kalma tecrübelerini kullanarak Discovery Channel'da İnanılmaz Kurtuluş programını yapmaktadır.
 
Üst