14 Ara 2020 #1 Nur Önce Hayaller Ölür, Sonra İnsan. Özel Üye Konum İstanbul Üyelik Tarihi 13 Ara 2020 Mesajlar 3,260 MFC Puanı 29,360 MFC Seviyesi Giderken el salladın, kalbime ateş düştüdonmuştu sanki, en acımasız kıştıGök delinmiş gibiydi, gözlerimle yarıştıUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaÜşüyorum burada, beni sensiz bırakma!Meczup gibi dolaştım, benliğim zebil ziyanNice hançer saplandı, kalbimi delip oyanYaralandı yüreğim, oldum acıya doyanUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaSen damarımda kansın, beni kansız bırakma!Aylar oldu gittiğin, ne mektup var ne selamUmudum yeşerirdi, yazsaydın bir kaç kelamSeni çok seviyorum , duyarsa duysun alemUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaEngelleri yık kaldır, beni yönsüz bırakma!Kıskanıyorum seni, sevgim yüce dağ gibiÇok sevenler kıskanır, paylaşmaz sevdiğiniŞeffaf olmalı her aşk, görülmeli en dibiUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaGözümün gün eşisin, beni tansız bırakma!Sana benden başkası, demesin canım bileSeveceğim mahşeri, düşeceksem de dileVazgeçmem sevdiğimden, dönsede ruhum çöleUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaRuhuma can sevgili, beni bensiz bırakma!Bir ümit gönder bana, kaldı yolda gözlerimYüreğin inan sızlar, bilsen nasıl özlerimHeybemde seni bekler, sana dair sözlerimUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaSen canımın canısın, beni cansız bırakma!Mlk Tryk
Giderken el salladın, kalbime ateş düştüdonmuştu sanki, en acımasız kıştıGök delinmiş gibiydi, gözlerimle yarıştıUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaÜşüyorum burada, beni sensiz bırakma!Meczup gibi dolaştım, benliğim zebil ziyanNice hançer saplandı, kalbimi delip oyanYaralandı yüreğim, oldum acıya doyanUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaSen damarımda kansın, beni kansız bırakma!Aylar oldu gittiğin, ne mektup var ne selamUmudum yeşerirdi, yazsaydın bir kaç kelamSeni çok seviyorum , duyarsa duysun alemUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaEngelleri yık kaldır, beni yönsüz bırakma!Kıskanıyorum seni, sevgim yüce dağ gibiÇok sevenler kıskanır, paylaşmaz sevdiğiniŞeffaf olmalı her aşk, görülmeli en dibiUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaGözümün gün eşisin, beni tansız bırakma!Sana benden başkası, demesin canım bileSeveceğim mahşeri, düşeceksem de dileVazgeçmem sevdiğimden, dönsede ruhum çöleUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaRuhuma can sevgili, beni bensiz bırakma!Bir ümit gönder bana, kaldı yolda gözlerimYüreğin inan sızlar, bilsen nasıl özlerimHeybemde seni bekler, sana dair sözlerimUnutup sevdiğimi, başka bir gönle akmaSen canımın canısın, beni cansız bırakma!Mlk Tryk