• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beren Saat Hamile mi?

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Kelebeğin Rüyası'nın galasına oyuncu Beren Saat, bir yıldır birlikte olduğu Kenan Doğulu ile katıldı.

Filmin başrol oyuncusu Belçim Erdoğan'ın yakın arkadaşı olan Beren Saat'in görüntüsü konukların ilgisini çekti.

Gece mavisi renginde bir elbiseyle geceye katılan Beren Saat'in karnındaki şişlik, ünlü oyuncunun hamile olduğu yorumlarına yol açtı.

KELEBEK DEDİKODULARI

Yılmaz Erdoğan'ın son filmi 'Kelebeğin Rüyası'nın galası, Hollywood'takileri aratmadı.

Yılmaz Erdoğan'ın filmi 'Kelebeğin Rüyası'nın galası, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. İşte, Hollywood galalarını aratmayan, ünlülerin akın ettiği geceden notlar:

Özel ışık sisteminin kurulduğu mekanın girişine; 40 tane gökyüzü tarayıcısı yerleştirildi. 30 metre uzunluğunda koridor yapıldı. Yer ve duvarlar; kırmızı kadifelerle kaplandı, filmi yansıtan tablo ve şiirlerle süslendi. Gecede görevli herkese, filmin geçtiği 40'ları hatırlatan kostümler hazırlandı.

BİR KERE DAHA SEYRETMEK GEREK

Filmin başrolündeki Kıvanç Tatlıtuğ, "Bir kere daha filmi seyretmek gerek. 1.5 yıldır içinde olduğum bir iş, inşallah ömrü uzun olur" dedi. Mert Fırat ise yılın en anlamlı aşk filminin 'Kelebeğin Rüyası' olduğunu belirterek "Bu hikayeyi buraya taşıyanların, Türk sinemasını çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

Galada Cem Yılmaz- Ahu Yağtu ile Ata Demirer- Özge Borak çiftleri de vardı. Demirer, "Şiir gibiydi, özellikle düğün sahnesinden etkilendim" dedi. Güzelliğiyle gecenin en çok konuşulan kadını ise Ahu Yağtu oldu.

Erdoğan'ın dostu Demet Akbağ'ın galada olmaması dikkat çekti. Akbağ'ın, 'Hükümet Kadın' filminin galasına katılamayan Erdoğan'a misilleme yapıp yapmadığı merak edildi.

Filmde rol alan Belçim Bilgin "Gözyaşlarımız çok yoğun, şu an ağlamaktan korkuyorum. Bu filmde olduğum için çok mutluyum" dedi.

Ayrılık dedikoduları çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, geceye el ele gelerek gövde gösterisi yaptı.

'Kelebeğin Rüyası'nın oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin ve Mert Fırat gala gecesine klasik otomobillerle geldi.

Gülben Ergen, Nihat Odabaşı ile geceye son anda dahil oldu. Ergen'in eski eşi, Yılmaz Erdoğan'ın abisi Mustafa Erdoğan da galadaydı. Ergen gala öncesinde Twitter'da "Sorulara toplu cevap: Oğullarımın amcası, başarılarını alkışlamaya elbette gidiyorum" diye yazdı.
 
Üst