28 Tem 2017 #1 LaiLa Az İnsan.. Çok Huzur. MFC Üyesi Konum Cennet Üyelik Tarihi 20 May 2015 Mesajlar 6,729 MFC Puanı 708 MFC Seviyesi Bir çiçekle yaz gelmez. Güzel ve hoş da olsa, küçük bir değeri elde etmekle mutluluk tam anlamıyla yakalanmış sayılmaz.
Bir çiçekle yaz gelmez. Güzel ve hoş da olsa, küçük bir değeri elde etmekle mutluluk tam anlamıyla yakalanmış sayılmaz.
28 Tem 2017 #2 Autocrat "Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var" MFC Üyesi Üyelik Tarihi 7 Haz 2017 Mesajlar 3,925 MFC Puanı 5 MFC Seviyesi en sevdiğim ata sozu her çiçeği gorup koklamalı kesinlikle :f38:
28 Tem 2017 #3 İlksu Sanırım artık insan, tutunamıyor insana.. MFC Üyesi Konum ~ Huzura Kavustuğum Bir Yerden ~ Üyelik Tarihi 18 Tem 2017 Mesajlar 1,608 MFC Puanı 3 MFC Seviyesi Autocrat adlı üyeden alıntı: en sevdiğim ata sozu her çiçeği gorup koklamalı kesinlikle :f38: Genişletmek için tıkla ... Ne de işinize gelirki ama en sevdiğin atasözü :s71:
Autocrat adlı üyeden alıntı: en sevdiğim ata sozu her çiçeği gorup koklamalı kesinlikle :f38: Genişletmek için tıkla ... Ne de işinize gelirki ama en sevdiğin atasözü :s71:
28 Tem 2017 #4 Autocrat "Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var" MFC Üyesi Üyelik Tarihi 7 Haz 2017 Mesajlar 3,925 MFC Puanı 5 MFC Seviyesi İlksu adlı üyeden alıntı: Ne de işinize gelirki ama en sevdiğin atasözü :s71: Genişletmek için tıkla ... içiniz fesat valla bak begonyası karanfili krizantemi gulu sumbulu papatyası ayrı değilmi :f38: koklamıyımmı napalım oyle solsunlarmı .?
İlksu adlı üyeden alıntı: Ne de işinize gelirki ama en sevdiğin atasözü :s71: Genişletmek için tıkla ... içiniz fesat valla bak begonyası karanfili krizantemi gulu sumbulu papatyası ayrı değilmi :f38: koklamıyımmı napalım oyle solsunlarmı .?
28 Tem 2017 #5 İlksu Sanırım artık insan, tutunamıyor insana.. MFC Üyesi Konum ~ Huzura Kavustuğum Bir Yerden ~ Üyelik Tarihi 18 Tem 2017 Mesajlar 1,608 MFC Puanı 3 MFC Seviyesi Tarifin de pek güzel gülü, begonyası, papatyası tabi ayrı kokuda
28 Tem 2017 #6 Autocrat "Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var" MFC Üyesi Üyelik Tarihi 7 Haz 2017 Mesajlar 3,925 MFC Puanı 5 MFC Seviyesi İlksu adlı üyeden alıntı: Tarifin de pek güzel gülü, begonyası, papatyası tabi ayrı kokuda Genişletmek için tıkla ... gerçi artıkçiçekçiden alsan parfum sıkıyorlar coğu aynı kokuda. ee güzeldir ben tarif ettim :f38:
İlksu adlı üyeden alıntı: Tarifin de pek güzel gülü, begonyası, papatyası tabi ayrı kokuda Genişletmek için tıkla ... gerçi artıkçiçekçiden alsan parfum sıkıyorlar coğu aynı kokuda. ee güzeldir ben tarif ettim :f38:
28 Tem 2017 #7 İ İlda Özel Üye Özel Üye Üyelik Tarihi 16 Haz 2017 Mesajlar 9,017 MFC Puanı 114 MFC Seviyesi Bkz: Bir kadinla ömür gecmez