• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir Kaç Fıkra.....!

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,091
Mesajlar
5,890
MFC Puanı
20,830
1.Hatırla Oni.... Hatırla Oni.....!

Bir grup mafya gizli ajan alacaklarmış.Bunun için İngiliz,fransız ,alman bir de bizim temeli denemek için hepsine ayrı ayrı sır vermişler.Önce ingilize vermişler hemen söylemiş.Fransız ve Almanda aynısını yapınca temele sıra gelmiş.Temele de sırrı vermişler bakmışlar ki haftalar geçiyor temel hala sadık kalıyor demişler

-bunu ajan seçelim.

temele seçildiği haberini vermek için yanına gitmişler ki Temel:

–hatırla oni,hatırla oni diye başını taşa vuruyor.

2.Çok Yaşa Türkiye....!

Alman,Fransız,İngiliz ve Temel Küçük bir uçakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek;

-“Bakın büyük bir sorunumuz var,uçağın motoru arızalandı ve düşüyoruz.Bu yüzden uçaktaki yükü hafifletmemiz lazım.içinizden birisi kendini feda etmek zorunda” deyince .

Herkes birbirinin yüzüne bakmaya başlamış.Kısa bir sessizlikten sonra Alman gururla ayağa kalkarak

-“Çok yaşa Almanya” diyerek bağırmış ve kendini aşağı atmış....!

Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri söylemiş.Bu sefer Fransız gururla ayağa kalkmış ve

-“Çok yaşa Fransa” diyerek kendini aşağı atmış.....!

Fakat biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek

-“Maalesef inebilmek için son bir kişinin daha kendini feda etmesi gerekiyor” demiş.Temel ve İngiliz bir müddet birbirlerine bakmışlar ve Temel gururla ayağa kalkarak

-“Çok yaşa Türkiye” diye bağırmış ve İngilizi tutup aşağı atmış.

3.Ben Görmedim.....!


Bir gün Fransız,bir alman ve temel vampir olmuşlar.Gök yüzündenlermiş. bunlar yarış yapmaya karar vermişler. En kısa zamanda en çok kan emen birinci olacakmış. Fransız gitmiş. 3 dakika sonra geri dönmüş ağzının kenarında kan varmış. Temel ile Alman sormuşlar:

-Yaaa ne yaptın?

-Şu kilisedeki kızın kanını emdim.

Sonra alman gitmiş bir dakika sonra dönmüş. Ağzının kenarında kan varmış.

-Ya sen ne yaptın?

-Şuradaki değirmencinin kızının kanını emdim.
Sıra temele gelmiş. Gitmesiyle gelmesi bir olmuş. Yüzünün her tarafı kanlıymış. Ne yaptın böyle, kimin kanını emdin? Temel:

-Şuradaki direği görüyor musunuz

-Evet....!

-Ama ben görmedim.

4.Hatim İndiririm....!

Nasreddin Hoca ve karısı konuşuyorlardı. Karısı:

– “Benim yüzüme bakarken besmele çekiyorsun.”
– “Ne olmuş yani?”
– “İmam efendi, karısının yüzüne bakarak yasin okuyormuş.” Hoca güler :
– “Ben o kadını görsem, hatim bile indiririm!..”

5.Atatürk Senin Yaşındayken (İnkılap Fıkrası)

Baba çocuğuna :

-Oğlum Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi demiş.

Çocuk babasına :

-Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi.

6.Biz içtiğimiz adamla bir daha içmeyiz

Bir İngiliz bir Alman bir Fransız bir de Türk bir bara gitmiş, ve içki içmişler. İngiliz bardağını atmış vurmuş; Ben kumdan yapıp getiririm demiş.. Alman bardağını atıp vurmuş; Bizim orda çok var, ordan getiririm demiş. Fransız atmış vurmuş; Biz içtiğimiz bardaktan, bir daha içmeyiz.Türke gelmiş sıra, bütün adamları vurmuş.Biz; içtiğimiz adamla bir daha içmeyiz demiş.

7.Kedi ve Mühendis

Adamın biri bir gün yolda giderken otostop yapan bir kedi görür,durur ve arabaya alır.Kedi ön koltuğa geçer ve dile gelir;

-Ben aslında bir insanım,eğer benim başımı bir kere okşarsan çok güzel bir prenses haline gelirim ,der.

Adam güler ve arabayı sürmeye devam eder.Kedi tekrar dile gelir;

-Eğer benim başımı okşarsan çok güzel bir prenses olacağım ve seninle 1 hafta kalmaya razıyım der.Adam tekrar güler ve iki elini de direksiyondan ayırmayarak sürmeye devam eder.

Kedi sıkılmaya başlar ve der ki;

-Eğer benim başımı okşar ve güzel bir prenses haline çevirirsen seninle bir hafta kalırım ve istediğin her şeyi yaparım.

Adam yine güler,sonunda kedi dayanamaz;

-Senin neyin var?sana çok güzel bir prenses olduğumu ve beni öpersen 1 hafta seninle kalıp istediğin her şeyi yapacağımı söyledim.Neden beni öpmüyorsun?

Sonunda adam konuşur;

-Bak ben bir mühendisim.Konuşan bir kedi,bir prensesten daha ilginç geliyor.

8.Hesaplama Hatası Ve Sonucu

Bir duvarcı ustasının şantiyede başına gelen kaza ile ilgili şefine yazdığı mektup:

Sayın şantiye şefim;

İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur.Bildiğiniz gibi ben bir duvar ustasıyım. İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250kg kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu,.Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım ve ardından altıncı kata çıktım..İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım..Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım..İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım..Bütün tuğlaları varile doldurdum..Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm..İpi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum. Nasıl bulmayayım? Ben yaklaşık 70 kiloyum. 250 kilogramlık varil süratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti. Heyecan ve saşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim..Ben yukarı çıkarken yolun yarısında, aşağı inmekte olan tuğla dolu varille çarpıştık. Sağ iki kaburgamın kırıldığını hissetim..Tam yukarı çıkınca, iki parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı; Parmaklarım da bu sırada kırıldı.Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı. Varil hafifleyince, bu sefer ben aşağı inmeye varil ise yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık! Sol bacağımın kaval kemiği de bu sırada kırıldı..Yere inince can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim. Bu sefer de başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm! Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım.

9.Amerikan Teknolojisi

Amerikalılar yeni bir uçak geliştirirler ve bu uçağı denemek için Arabistan’a götürürler.Bir Arap pilotunu uçağa bindirirler ve uçak havalanır. Arap pilot uçağı kullanırken dört motordan biri patlar.Göstergelerde “Don’t panic. This is American technology” yazısı görülür, pilot rahatlar.

Daha sonra bir motor daha patlar ve göstergelerde yine aynı yazı görülür. Pilot da uçmaya devam eder. Ne var ki az sonra iki motor birden patlar. Hiç motor kalmayınca Arap pilot panikler. Tam bu esnada göstergelerde yine aynı yazı görülür ve uçak kendi kendini yumuşak bir şekilde indirir. Araplar pilottan bu olayı öğrenince şaşırırlar ve kendileri de böyle bir uçak yapmaya karar verirler. Ve nitekim bir uçak yapıp Amerika’dan bir pilot davet ederler. Pilot biner uçağa, başlar uçmaya. Bir iki dakika sonra bir motor patlar. Göstergelerde “Don’t panic. This is Arabic technology” yazısı görülür. Az sonra ikinci motor da patlar ve aynı yazı gözükünce Amerikali pilot: “Ulan bizim uçağın aynısını taklit etmişler.” der. Derken iki motor birden patlayınca uçağın kendi kendini yere indireceğini düşünen pilot göstergelerde şu yazıyı görür: “Don’t panic. This is Arabic technology. Please repeat after me. Eşhedü en la ilahe illallah….”

10.Avcı Temel Reis...

Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temel’in önderliğinde ormanda ilerlemekte.Karşılarına küçük bir delik çıkar.Temel:

`Yatın yere,tavşan deliği !’

Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çıkar. Avcılar hemen vururlar.Tekrar yürümeye başlarlar.Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına. Temel :

‘Yatın yere, tilki deliği!’ Yatarlar.

Biraz sonra tilki çıkar.Onu da vururlar.Tekrar yola düşerler.Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel :

`Yatın yere, ayı ini !’Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar.İyice keyiflenen avcılar yürümeye devam ederler. Kısa bir zaman sonra kocaman bir deliğin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel’e bakar.

Temel :

‘Uşaklar ne çıkacağını bilmiyorum.Ama yatın yere,ne çıkarsa bahtımıza!’ . . .

Ertesi gün gazetelerde manşet.....! :`Dört avcı tren altında can verdi…’

11.3.Köprü

Ücüncü Boğaz Köprüsü‘nü Japon, Amerikan ve Türkler’den oluşan bir konsorsiyum almış. Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs. Japon;

-‘gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım’ diyerek harakiri yapmış.

Amerikalı;

-‘gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı’ diyerek tabancasını çekip intihar etmiş.

Tüm bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir ‘Oh!’ çekerek yanındakilere dönmüş: ‘

-‘İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum’…
 

Aytentopcu

Üyeliği durduruldu!
Üyelik Tarihi
29 Ocak 2019
Konular
4
Mesajlar
49
MFC Puanı
20
haahhaha çok komik bu fıkralar ya
 
Üst