• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BitCoin Madenciliği [Cep Telefonundan Nasıl Yapılır?]

TRWE_2012

Süper Moderatör
Üyelik Tarihi
2 Haz 2020
Konular
3,087
Mesajlar
5,879
MFC Puanı
20,700
Mobilite Coing.jpg

Merhabalar

Not:

Bunu hiçbir şekilde önermiyorum ama nasıl yapıldığını da bilin ama yapmayın

Mobil madencilik yapmak kârlı mıdır?

Tipik olarak, insanlar madenciliği düşündüklerinde, akla gelen ilk şey on binlerce dolarlık maliyete mal olabilen pahalı donanımlar ile yapıldığıdır. Maliyetleri azaltmak isteyenler için ise, Android tabanlı mobil madencilik uygulamalarını kullanmak artık mümkün!
Mobil madencilik yapılabilecek platformlar ve araçlar

Mayıs 2018 itibariyle ise kripto para birimi madenciliğine izin verecek hiçbir iPhone veya iPad uygulaması bulunmuyor. Bunun yanında, Apple App Store’da bazı “madencilik oyunları” bulunuyor. Ancak, onların getirileri son derece düşük ve Android uygulamaları ile aynı seviyede değiller.

Bununla birlikte, Android kullanıcıları için çok sayıda madencilik uygulaması var. Android uygulamalarıyla madenciliğin potansiyel maliyetlerini ve kazanımlarını sizler için araştırdık. bu kategorideki bazı android uygulamalarını ise yazımız devamında bulabilirsiniz.

Android Madencilik Uygulamaları

mobil-madencilik-1.png


DroidMiner BTC / LTC / DOGE Miner uygulaması ile SHA-256 veya Scrypt kullanan tüm kripto paralar için mining yapılabilir. İndirme maliyeti şu an için 0,99 dolar olup, 10.000’in üzerinde yüklemeye sahiptir. Ancak, uygulama hakkında yapılan değerlendirmeler ortalama seviyelerde gözükmektedir. Ortalama reytingi ise 3,0 yıldız civarındadır. İncelemelere göre, madenciler, sadece son model, yüksek özelliklere sahip bir cihazla (yani bir tablet) yaklaşık 1 megahash’a ulaşabilme imkânına sahipler. Ayrıca, bu uygulamanın dezavantaj olarak görülebilecek olan yönü cihazın pilini çok hızlı bir şekilde boşalttığı konusundadır. Ve uygulama bu konuda olukça fazla şikâyet içeren yorum almaktadır. Bu nedenle uygulama kullanıldığı sırada cihazınız fişe takılı olması en iyi durum olacaktır.

mobil-madencilik-2.png


Electroneum uygulaması çoğu yorumcular tarafından ortalama 3,8 derece civarında bir derece ile biraz daha iyi bir seçenek olarak kabul edilebilir. Bu uygulama indirmek ücretsiz olup, 500.000’den fazla yüklemeye sahiptir. Electroneum aslında kendi mobil madencilik uygulamasını başlatan ilk projedir. Kullanıcıların bildirimlerine göre, 50 h/s’e kadar çıkabilen oranlarda madencilik mümkündür. Ancak, “hashrate”ler 30 h/s civarına düşebilir. Mobil uygulama, aslında Blockchain’deki yeni blokları doğrulamıyor. Bunun yerine, kullanıcılar sanal olarak mobil uygulama aracılığıyla madencilik yapıyor.

Bu uygulamayı denemiş olan birçok kişi, ETN’yi başarılı şekilde çıkarabiliyor olsa da, 10 ETN üzerindeki bakiyenin kullanıcı cüzdanlarına gönderilemediği yönünde hala çok sayıda şikâyet var. Böylece, “bekleyen” bakiyesi olan birçok insan bulunuyor. Geliştirme ekibi bu hatanın farkında olup, düzeltmek için çalıştığı biliniyor.

Mobil madenciliğin maliyetleri

Mobil madenciliği düşünüyorsanız, bu alan ile ilgili tüm potansiyel maliyetleri düşünmeniz gerekir. İlk olarak, bir cep telefonu veya tablet satın almak için gerekli olan meblağ, elbette, markaya ve kaliteye bağlı olarak değişebilir. Bu maliyet madencilik teçhizatından çok daha az olsa da, madenciliğin güç yoğun doğası cihazları çok çabuk bozabilir. Şimdiye kadar, belirli bir cihazın kullanım ömrü boyunca çıkarılan kripto para miktarının, belirli bir cihazın satın alınma maliyetinden daha ağır basacağı konusunda pek fazla veri bulunmuyor.

Veri ücretleri bir başka potansiyel maliyeti oluşturuyor. Veri ücretlerini azaltmak veya hatta ortadan kaldırmak için bir kablosuz yönlendiriciye bağlı bir mobil cihazın tutulması mümkün olsa da, mobil madencilerin Wi-Fi’ye büyük ölçüde bel bağlaması gerektiğinden, bu durum cihazın mobil olarak kullanım durumunu kısıtlamaktadır.

Enerji tüketimi de dikkate alınması gereken önemli bir maliyet unsurudur. Çünkü özellikle cihazların her zaman şarj olması veya çok sık şarj edilmesi gerekir.

Mobil madenciliğin faydaları

En büyük fayda, mobil madencilik uygulamalarıyla büyük ön harcama maliyetlerine ihtiyaç duyulmamasıdır. Kullanıcıların BTC çıkarmasına izin veren uygulamalar, örneğin, bazı avantajlar getirebilir. Ancak ASIC kuleleri şöyle dursun, GPU ve CPU madencilik kuleleri ile rekabet etmek oldukça zordur. Electroneum madenciliği iyi bir seçenek olarak gözükmektedir. Ancak avantajlı hale gelebilmesi için çıkarılan ETN başına değerin biraz daha yükselmesi gerekir.

Mobil madencilik stratejisi buna değer mi?

Çoğu insan, mobil madenciliğin buna değmeyeceğini savunuyor. Yüksek enerji maliyet faktörü, potansiyel veri ücretleri ve düşük hesaplama gücü hesaba katıldığında, mobil madencilik, kripto para kazanmak için çok zor ve verimsiz bir yol olarak duruyor.

Mobil / tablet bilgi işlem gücünde ve mobil madencilik uygulamalarının işlevselliğinde bazı ilerlemeler görecek olsak da, mobil madenciliğin öngörülebilir gelecekte geleneksel madencilikle eşleşmeyeceği görülmektedir.

Kaynak Site :
Kod:
https://kriptoparahaber.com

Not:

Bu Krito para üretme faaliyetini pc'de yapmak isterseniz o zaman, aşağıdaki minimum sistem gereksinimlerine ihtiyacınız var demektir.

-GTX 2800ti Ekran Kartı
-32/64 Gb RAM
-İntel Core İ7 7. Nesil 8 Çekirdek 3.300 GHz İşlemci

Daha fazla ve ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantıya bakınız.

Kod:
http://www.webmasto.com/bitcoin-kazanmanin-8-farkli-yolu
 
Üst