[SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]Malzemeler
[/SIZE]500 gram + 300 gram bitter çikolata
[/SIZE]250 gram krema
[/SIZE]1 kahve fincanı toz badem
[/SIZE]1 tatlı kaşığı tarçın
[/SIZE]1 çorba kaşığı konyak
[/SIZE]Bulamak için: Kakao
[/SIZE]Yapılışı
[/SIZE]Kremayı bir kaba alıp kısık ateşte ısıtın. Üzerine küçük parçalara böldüğünüz 500 gram bitter çikolatayı ekleyip eritin. Badem[/SIZE][SIZE=+0][SIZE=+0] konyak ve tarçını ilave edip karıştırın. Ocaktan alıp yarım saat buzdolabında bekletin. Daha sonra
[/SIZE]karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzda yuvarlayın. Karışım bitene kadar işleme devam edin. 2300 gram çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırladığınız çikolata toplarını çikolataya batırın. Yağlı kağıt serilmiş bir tepsiye alıp[/SIZE] buzdolabında 2 saat bekletin. Kakaoya bulayıp servis yapın.