• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boğa Burcu 26 Aralık Cuma

LiyA

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
5 Kas 2012
Konular
7,633
Mesajlar
14,587
MFC Puanı
62,010








Bugün bazı düşleriniz gerçek olabilir. Dostlarınızla iyi anlaşıyorsunuz. Bazı sözlerinize dikkat ederseniz çevrenizdeki önemli kimseleri de etkileyebilirsiz. Sevdiklerinize karşı amirane tavırlardan vazgeçmelisiniz. Onların sizinle eş değerde bilgi ve becerileri olduğunu unutmamalısınız. Sizden yaşça küçük bir yakınınızın gençlik sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Bugün sevgilinizle zaman geçirmek için büyük istek duyacaksınız. Ona karşı duygularınızda yoğunluk olacak ve bu yoğunluğu ona yansıtmak için fırsat kollayacaksınız. Sevgilinizle ilişkinizde güzel bir döneme giriyorsunuz.

İş Yaşamı : İşyerinizde evinizdeymiş gibi rahat ettiğiniz anlar oluyor. Böyle zamanlarda diğer çalışanlara da pozitif enerjinizi aktarıyorsunuz. İşteki davranışlarınızı alışılmışın dışında bulanlar yok değil; siz yine de bildiğiniz yolda devam edin.

Para Durumu : Bugün maddi konulara bir takım hatalar yapabilirsiniz. Fikrine güvendiğiniz bazı kimselerden yatırım konularında bilgi almıştınız. Bugün bu bilgilerden faydalanarak bazı kararlar alabilirsiniz.

Dikkat : Bugün çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınıza dikkat etmelisiniz. Gereğindan fazla samimi ya da gereğinden fazla soğuk davrnamamaya bakın.






 
Üst