• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bosnalı Bir Adam, Ford F-150'yi En Büyük Rakibi Olacak Tesla Cybertruck'a Dönüştürdü

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Bosna'da yaşayan Ford ve Tesla hayranı bir adam, Ford'un F-150 pick-up modelini, en büyük rakibi olacak Tesla Cybertruck'a dönüştürdü. İronik bir şekilde aracın Bosna'da trafiğe çıkması ise yasak.

ABD’li otomotiv devi Ford’un popüler pick-up modeli F-150 Raptor, bir başka ABD’li şirket olan Tesla’nın henüz piyasaya sürülmeyen Cybertruckadlı fütüristik tasarımlı elektrikli pick-up’ı ile piyasaya çıktığında kıyasıya bir rekabete girecek.
Bosnalı bir Cybertruck-F-150 hayranı ise iki otomobilin piyasadaki rekabetini izlemek yerine iki otomobili birleştirme yoluna gitti ve Stark Solutions adlı yerel bir şirketin yardımı ile Ford F-150 Raptor’un üzerine ve Tesla Cybertruck inşa etti.

Tesla Cybertruck ile Ford F-150 Raptor'u bir araya getiren tasarım​

cybertruck f-150


https://www.webtekno.com/elon-musk-volkswagen-id-3-test-surusu-video-h99062.html
İLGİLİ HABER

Elon Musk, Volkswagen'in İlk Elektrikli Otomobili ID.3 ile Test Sürüşüne Çıktı (Video)


Tahmin edebileceğiniz gibi bu yasak aşk çocuğu Cybertruck’ın birebir kopyası değil. Hatta aracın benzin ile çalışıyor olduğunu söylememiz, gerçek Cybertruck ile arasında bir uçurum olduğunu izah etmemize yetecektir. Yine de “Yakıt türü benim için önemli değil, ben Cybertruck’ın tasarımını seviyorum” diyorsanız ortada başarılı bir iş olduğunu söyleyebiliriz.
f-150 cybertruck




İnşa ettikleri araç ile ilgili olarak Reuters’a açıklamalarda bulunan Stark Solutions’dan Mario Coric, yapım aşaması sırasında insanların tank yaptıklarını düşündüklerini, çoğu kişinin Cybertruck’ın varlığından bihaber olduğunu, buna karşın bir kızın yanlarına gelip ‘Burada Tesla Cybertruck mı üretiyorsunuz?’ diye sorduğunu ifade etti.



ford f-150 cybertruck

https://www.webtekno.com/tesla-model-s-porsche-taycan-drag-h98407.html


Coric’e göre aracın sahibi hem Tesla hem de Ford hayranı olduğundan iki aracı bir araya getirmek istemiş. Nihayetinde elde ettiği sonucun talebini karşıladığını umuyoruz. Bununla birlikte Bosna’daki yasalar, böylesine keskin kenarlı bir aracın trafiğe çıkmasına izin vermiyor. Dolayısı ile aracı yaptıran kişi artık bir F-150 Cybertruck’a sahip ancak onu trafiğe çıkaramayacak.
 
Üst