• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boya Kovaları İçinde Kaçak Sigara

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
boya-kovalari-icinde-kacak-sigara-4564198_o.jpg

Gaziantep'den yolcu otobüsüyle İzmir'e, 18 kiloluk boya kovaları içinde 800 paket kaçak sigara götürmek isteyen Ömer Ertan K., Konya'da polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bugün saat saat 04.00 sıralarında, yol kontrol uygulaması yaptıkları sırada Adana çevre yolunda Gaziantep'ten İzmir'e giden bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste yapılan aramada polisin dikkatini 18 kiloluk 8 boya kovası dikkatini çekti. Ancak kovaların hafif olmasından şüphelenen polis, boyanın sahibi 26 yaşındaki Ömer Ertan K.'ye, kovaların içinde ne olduğunu sordu. O da boya olduğunu söyledi. Buna inanmayan polis, boya kutusunun içine bir çubuk soktu.
Çubuğun tabana kadar ulaşmaması üzerine yapılan incelemede kaçak sigara olduğu ortaya çıktı. Kovalar tek tek incelendiğinde 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. Boya kutularına bir markanın etiketini kendisi hazırlayıp yapıştıran Ömer Ertan K.'nin kovanın en altına sigaraları, üstüne ağırlık yapması için mermer tozu ve en üstede sıvılaştırdığı kuru boyayı koyduğu saptandı. Ömer Ertan K., gözaltına alındı.
'6 ARAMADAN KURTULDUM, BENİ SİZ YAKALADINIZ'
Polis, boya kovalarındaki kaçak sigaraları çıkartırken zor anlar yaşadı. Gözaltına alınan Ömer Ertan K.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Buraya gelinceye kadar 6 noktada arama oldu. Onlar bulamadı, ama siz buldunuz. 27 lirası kova ve boya olmak üzere yaklaşık 600 lira maliyetim vardı. Ben de bunları 900 liraya satıp para kazanacaktım. Gaziantep'e Suriyeliler geldikten sonra işsiz kaldım. Eğer yakalanmasaydım, bu yöntemle daha da kaçırırdım" dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Konya
 
Üst