• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
file.ashx


Store'larda yerini alan MessageMe uygulamasına Facebook'tan darbe geldi.

Kısa süre önce Apple ve Android Store'da kullanıcıların beğenisine sunulan MessageMe adlı telefon uygulaması yükselişini ani bir darbeyle kaybetti.

Facebook üzerinden arkadaş araması yapılması durumunda uygulama hata veriyor.

Facebook desteğini çekti!

MessageMe'de alınan hatanın sebebi; Facebook firmasının sunduğu desteği geri çekmiş olması.

Facebook üzerinden arkadaş aramak şu anda devre dışı.

Bunun yanında eğer Facebook ve MessageMe firmaları arasında anlaşma sağlanamazsa yeni güncelleme ile Facebook entegrasyonu kalkacak.

Ani bir çıkışla alanında çok hızlı bir şekilde yükselen MessageMe'nin aldığı darbeye nasıl reaksiyon göstereceği merak konusu.
 

Pisadam

CEO
Üyelik Tarihi
2 Nis 2008
Konular
1,150
Mesajlar
12,622
MFC Puanı
20,450




MegaForum; İMZA KURALLARI :

1. İmzaların ölçüleri 640 pixel genişlik ve 150 pixel yüksekliği aşamaz. Bu tek resim bazında değil imzanın toplam kapladığı alanın ölçüsü olmalıdır.Yanayana eklenenen resimler 640 pikseli geçmemelidir yoksa SİLİNİR

2. İmzalarında yazı kullanmak isteyenlerin de kullanabileceği en büyük font ölçüsü 4 dür. 4 px ten büyük font kullanılan imzalar SİLİNİR

3. İmzasında hem resim hem yazı kullanmak isteyenlerin resimlerinin 640x150 pixelden küçük olması arta kalan alanı yazı olarak kullanmaları gerekmektedir. Maksimum ölçülerde resim yanında yazı yazanların imzaları SİLİNİR.

4. İmzalarda futbol ve siyaset öğeleri kullanılamaz. İmza yada avatarında futbol ve siyaset öğeleri bulunanların avatar ve imzaları SİLİNİR

5. Bunun yanısıra imzalarda benzer içerik taşıyan sitelerin (Forum v.s.) ve Zararlı içerikli sitelerin linklerinin kullanılması kesinlikle yasaktır. Bu tip imzalar SİLİNİR

6. İmzalarınızdaki resmin KB cinsinden boyut değeri 500 KB'yi geçemez.

7. Çeşitli şekilde tıklanıldığı zaman üyelere birşeyler kazandıran sitelerin linkleri imzalarda olamaz. (Örneğin bux.to yok vampir savaşları yok ogame yok bilmemneye tıkla şöyle olsun.)


Not: İmzasındaki resimde "Yeniden Boyutlandırılmıştır" ibaresi çıkan bütün imza resimleri silinecektir ve duruma göre uyarı verilecektir.



Not2: Abartı uzunlukta imza hazırlamak yasaktır. Ortalama olarak 5 satır yükseliğinden yüksek imza hazırlamamaya çalışınız.Birden fazla satırdan oluşacak imzalarda standart yazı boyutu kullanılmalıdır. Bu husus yöneticiler için "Birşeylerin Açıklamalarını Koymak Şartıyla" geçerli değildir.


Keyifli Paylaşımlar.
 

Pınar

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
9 Kas 2008
Konular
168
Mesajlar
798
MFC Puanı
400
Türkiye Atletizm Federasyonu, Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları milli takım aday kadrosunu açıkladı. 121 sporcu ve 87 kişilik teknik ekibin bulunduğu listede 2012 Londra Olimpiyatları'nda bayanlar 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile bayanlar 100 metre engellide Avrupa Şampiyonu ve olimpiyat beşincisi Nevin Yanıt'ın yer almadığı görüldü.

127471.gif

Atletizm Federasyonu, Akdeniz Oyunları'na katılacak milli takımın aday kadrosunu açıkladı. Mersin'de, 20-30 Haziran tarihlerinde yapılacak Akdeniz Oyunları öncesi, Federasyon tarafından açıklanan 121 sporcu ve 87 kişilik teknik ekibin yer aldığı listede, 2012 Londra Olimpiyatları'nda bayanlar 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile bayanlar 100 metre engellide Avrupa şampiyonu ve olimpiyat beşincisi olan Nevin Yanıt yer almadı.
Londra'da, Aslı Çakır Alptekin'in ardından 1500 metrede gümüş madalya kazanan Gamze Bulut'un adı, 800 ve 1500 metre kategorilerinde yer alırken, 5 bin ve 10 bin metrede olimpiyat ikincisi, 10 bin metrede dünya ikincisi ve Avrupa şampiyonu Elvan Abeylegesse, Akdeniz Oyunları için 10 bin metre ve yarı maraton aday kadrosuna alındı.
Erkeklerde ise kısa mesafede Fenerbahçe'nin devşirme atletlerinden Ramil Guliyev ile İzzet Safer, 800 ve 1500 metrede İlham Tanui Özbilen, 5 bin ve 10 bin metrede Polat Kemboi Arıkan, 1500 ve 5 bin metrede Kemal Koyuncu, yarı maratonda Bekir Karayel, 3 bin metrede Tarık Langat Akdağ ve Halil Akkaş, gülle atmada Hüseyin Atıcı disk atmada Ercüment Olgundeniz, çekiç atmada Eşref Apak, cirit atmada Fatih Avan dikkati çeken isimler oldu.
Atletizm Milli Takımlar Başantrenörü Muarrem Or, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aday kadroda yer alan isimlerin Mayıs ayı içinde yapılacak yarışmalardaki performanslarına göre değerlendirileceklerini söyledi.
Or, kesin listenin en geç 5 Mayıs'ta açıklanacağını ifade etti.

Her türlü hakkı saklıdır.
 
Üyelik Tarihi
2 Ara 2012
Konular
715
Mesajlar
834
MFC Puanı
370
Merhaba saygı değer MegaForum kullanıcıları,

Sahip olduğunuz kullanıcı adını değiştirmek istiyorsanız, bu başlığı kullanabilirsiniz. İleti ekleyip, talep ettiğiniz yeni kullanıcı adınızı belirtmeden önce dikkat etmeniz gereken hususlar şunlardır:


1.Kayıt tarihi, otuz günü geçmeyen kullanıcıların kullanıcı adları değiştirilmez.

2.Ahlakî değerlere aykırı, Türk toplum düzeninin ahlakına ters düşecek kullanıcı adları, hiçbir kullanıcıya verilmez.

3.Ayda bir değişim talebinde bulunan kullanıcılarımızın, kullanıcı adı değişimleri gerçekleştirilmez. Bir talep yaptıktan sonra, otuz gün içerisinde ikinci bir değişim isteğinde bulunamazsınız.

Yukarıdaki kurallara uygun olarak, kullanmak istediğiniz yeni kullanıcı adını, bu başlık altından belirtebilirsiniz.

örnek ;
cLaS olan kullanıcı adımın, cLS biçiminde değiştirilmesini talep ediyorum. Teşekkürler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst