• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bülent Ersoy: 'Anaokulundakileri severim ya...'

Üyelik Tarihi
7 Şub 2013
Konular
2,245
Mesajlar
4,703
MFC Puanı
20
Günay Restaurant’ta önceki gece Fatih Ürek ve Bülent Ersoy sahne aldı. Ersoy'un rahat tavırları ve esprileri izleyenleri şaşırttı.

Ersoy gümüş gibi parıldayan pullu kumaştan sahne elbisesi giydi. Bülent Ersoy sahneye çıkmadan önce kuliste kameraların karşısına geçti. Mekanın bir kez daha kapılara kadar dolu olduğunu bunun da kendisini mutlu ettiğini belirten şarkıcı, “Çok şükür 42 yıldır bu hep böyle oldu” dedi. Ünlü sanatçıyı dinleyenler arasında Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Gökhan Özen ile eşi Selen Sevigen, oyuncu Hakan Yılmaz, Sema Çelebi gibi ünlü konuklar da vardı.

“ANAOKULUNDAKİLERİ SEVERİM YA...”
Sahnede şarkı söylerken konuklar arasında Gökhan Özen’i gören Bülent Ersoy, orkestrayı susturup, “Hoş geldin... Ama sen evlenmişsin!” dedikten sonra, yanında oturan eşine, “Gelin hanım siz misiniz? Pek de güzelmişsiniz." dedi. Bülent Ersoy daha sonra Gökhan Özen ile olan bir anısını şöyle anlattı: “Bu güzel gözlüyü ilk çıktığında bana getirdiler. Ana okulundakileri severim ya; ha ha haha… Yeni kaset çıkarmıştı. Tir tir titriyordu, heyecanlıydı. Ne güzel gözleri vardı, dikkatimi çekmişti. ‘Ne okuyorsun?’ dedim. O ilk kasetini dinlettiler. ‘Bravo’ dedim ama ‘Çocuğum’ demedim; ne olur ne olmaz diye.”
 
Üst