• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Büyü Nasıl Teşhis Edilir?

Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Bezelye
Antik veriler büyü ve doğa üstü güçlerin varlığını ortaya koymuştur, çünkü yapılan kazılardan çıkarılan örnekler büyünün gerçek olduğuna dair bilimsel ispatlar sağlıyorlar.

Antik çağlarda insanlar büyünün gücünü kullanarak bazı ruhani yaratıklarla iletişime geçmişlerdir. Eski çağlarda insanlar şehirlerini korumak için büyünün gücünü oldukça fazla kullanmışlardır. Şehirlerin hayatları ve güvenlikleri için yapılan büyü ayinleri bu şehirleri kötü güçlere karşı korumuştur.

Büyünün gizli bilimi tartışılmaz bir gerçektir. Büyü araştırmaları büyünün ruhani varlıklarla bilimi ortak bir noktada buluşturması sonucu kendi gücünü ispatlamıştır. Özellikle antik tapınakların altında keşfedilen bilgiler bizlere büyünün gizli ilimini kavramamızda yardımcı olamaya devam ediyor. Eski çağlarda insanlar teknolojiyi din ile birleştirerek yeni gizemlere yol aldılar. Bilimin bu mistik gizemini elbette yapılan kutsal ayinler ve çeşitli büyü teknikleri ortaya çıkardı.

Özellikle gizemli Maya uygarlığında ve Mısır tarihinde büyüden oldukça fazla söz edilir. Pek araştırma ve kazı sonucu ortaya çıkarılmış büyü malzemeleri günümüze kadar gelmeyi başarmıştır. Geçmişte bu gelişmiş uygarlıklar büyünün gizli gücünden yararlanarak dönemlerinin en gelişmiş ve en güçlü uygarlığı olma başarısına ulaşmışlardır. Mayaların bugün bile çözemediğimiz çok güçlü bir bilgi birikimleri vardı. Peki bu insanlar nasıl olur da bugün bile çözemediğimiz olayları o zamanda çözebilirler. Bu soru oldukça gizemini koruyan soruların başında geliyor. Şüphesiz Maya toplumu kendi zamanlarında büyü ve gizli ilimler ile çok fazla uğraşmışlar ve bu sayede güçlerine güç katabilmişlerdir
.

Büyünün toplumlarda yeri var mı demiyorum, belli ki var. Benim demek istediğim şu an diyelim ki bir büyü yapılıyor. Bu gözlemlenebilir mi? Ölçülebilir mi? Onu merak ediyorum.

Yoksa büyü ritüellerinin kalıntıları elbette tarihte yer etmiştir. Bu kitapta detaylıca işlenmiş;
MEGA
 
Üyelik Tarihi
4 May 2016
Konular
52
Mesajlar
588
MFC Puanı
2,310


Büyünün toplumlarda yeri var mı demiyorum, belli ki var. Benim demek istediğim şu an diyelim ki bir büyü yapılıyor. Bu gözlemlenebilir mi? Ölçülebilir mi? Onu merak ediyorum.

Yoksa büyü ritüellerinin kalıntıları elbette tarihte yer etmiştir. Bu kitapta detaylıca işlenmiş;
MEGA

Yapılan büyüye ve yapan kişiye göre farklılık gösterir.
Örneğin; basit bir düşünme büyüsü yapacaksam, ne odama birileri girer ne malzemeler değişir. Yani onu gözlemleyemessin çünkü sadece konsantre vardır.
Ama diyelim Satürn büyüsü yapacağım. Odaya kimsenin girdiğini görmessin ama hissedersiniz. Hem de yoğun bir şekilde. Nefes alıp gerisin değişir sen istemesende, büyü yapan kişi değişir, farklı hareketler sergiler. Gibi...

Sadece merak ettiğin için açıklayıcı olmaya çalışarak anlatmaya çalıştım. Fakat bir büyü yapılırken zaten izlnmez. Büyü etki göstermez...
 
Üst