• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Büyük sarı başlı akbaba

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
Büyük sarı başlı akbaba

Büyük sarı başlı akbaba ( Cathartes melambrotus olarak da bilinir), Orman akbaba , bir türüdür kuş yılında Yeni Dünya Akbaba ailesinin Cathartidae. Bu aynı tür olarak kabul edildiLesser Sarı başlı akbaba da 1964 yılında ayrıldı kadar. Bu bulunursa Güney Amerikayılında tropikal nemli ova ormanlar . Bu, 160-210 cm (63-83 olarak), 1,2-3,2 kilogram (2,6-7,1 lb) ağırlığı ve (içinde 28-33) 70-84 cm vücut uzunluğu bir kanat açıklığı ile, oldukça büyük bir kuş . vücut tüyleri siyah ve derin soluk sarıdan turuncuya renkli tüysüz, aralık olan baş ve boyun,. Bir yoksun sirinks , ve bu nedenle seslenmelere homurdanıyor veya düşük hisses ile sınırlıdır.
Büyük sarı başlı akbaba beslenen leş , görerek ve koku ile bulur ve leşleri nadir bir yetenekkuşlar . İnternet gibi büyük akbabalar, bağlıdır Kral akbaba onun faturası Bunu yapmak için yeterince güçlü olmadığı gibi, büyük hayvan leşleri gizler açmak için. Diğer Yeni Dünya Akbabalar gibi, Büyük Sarı başlı akbaba kullanan termik en az çaba ile havada kalmak için.Onun bırakır yumurta gibi mağaraların zemin gibi düz yüzeylerin, veya kütükleri arasında çukurlarda. Bu ederek genç besler regürjitasyon .

220px-Greater_Yellow-headed_Vulture_%28Cathartes_melambrotus%29_in_flight_from_below.jpg
 
Üst