• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bugün (11 Temmuz) Doğanlar

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Bugün (11 Temmuz) Doğanlar

1 temmuzda doğanların özellikleri 11 temmuz doğanlar 11 temmuzda doğanlar temmuz da 13*Duygularını çok iyi ifade edebilen ilginç kişilerdir. Yaşam kalitelerini yüksek tutmaktan hoşlanırlar. Maddi konularda duygusal güvenleri çok önemlidir. Yeni*fikirlere açık olmalarına karşın, geleneksel davranmaktan da

hoşlanırlar. Uzak yollarla ilgili ütopik hayalleri vardır. Kendilerine her konuda güvenirler. Öğrenme içgüdüleri çok yüksektir. İşlek bir zekaya sahiptirler. Konuya çok çabuk hakim olurlar. Yaşam enerjileri çok güçlüdür. Egoları çok yüksek olduğu için de, kendinden başka hiç kimseye güvenmezler. Sosyal yaşamlarında güçlü konumda olmak istedikleri için, başarılı çalışmalar yaparlar. Yakın aile ilişkilerinde kardeşleriyle kişisel bağları*güçlü olacak ve onların birçok sorunlarına ortak olacaklardır. Dünyanın birçok yerlerini gezerek bol bol seyahat edeceklerdir.


Bugün Doğan Kadınlar

Partnerleri için, anlaşılması güç olan kişilik yapısına sahiptirler. Aile yakınlarına karşı düşkün olmasına rağmen, kendi düşüncelerine uymayan konularda ketum ve tepkisel tavırlara girebilirler. Hırslı ve tatmin olmaya ihtiyaçları vardır.


Bugün Doğan Erkekler

Kibar ve sempatik tavırları onları sosyal yaşantılarında aktif ve sevilen bir kişi yapar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilir.Olaylara*yaklaşımları son derece sabırlı ve temkinlidir Çevresel sezgileri çok gelişmiştir. İnatçı ve aşırıya kaçan davranışları her alanda kendini gösterir. Duygusal hayatları çok karışıktır.


Bugün Doğan Çocuklar

Hassas ve alıngandırlar. Mutlaka ağlayacak bir şeyler bulurlar. Bebekliklerinde anlamlı ve tombul bir yüze sahiptirler. Bir günde birçok duyguyu birden hissedebilirler. Sevdiklerininkucağında oturmaya ve sürekli okşanmaya itiraz ederler.Hayalperest ve yaratıcıdırlar. Yüz mimikleri çok kuvvetlidirler
 
Üst