• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Burç,Burç Yorumları,Günlük Burç Yorumları,24 Aralık 2018 Pazartesi Günlük Burç Yorumları,24 Aralık 2018 Günlük Burç ,Aralık günlük burç yorumları 2018,
Aylık Burç,Aylık Burç yorumları 2018,Kova Burcu,Yengeç Burcu,İkizler Burcu,Aslan Burcu,Yay Burcu,Oğlak Burcu,Akrep Burcu,Koç Burcu,Boğa Burcu,Terazi Burcu,Başak Burcu



burc-3.jpg


KOÇ BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parasal konulara odaklı bir gündeminiz var. Beklemediğiniz harcamalar yapmanız gerekebilir. Mevcut koşullarınızı değerlendirerek yeni bir bütçe planı yapabilir, bazı kısıtlamalara gidebilirsiniz.

BOĞA BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ay sizin burcunuzdaki transitine devam ediyor. Geleceğe dönük yeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz. Dış görünümünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız bugünü ve yarını değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizle kalmak isteyebilir, geçtiğimiz yılı değerlendirerek yeni yıla dair kararlar alabilirsiniz. Farkındalıklarınız yüksek. Özellikle akşam saatleri okumalar ve kişisel gelişim çalışmaları için uygun.

YENGEÇ BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkilere daha farklı bir gözle bakmaya başlıyorsunuz. Size iyi gelmeyen, güven vermeyen insanlarla ilişkinizi bitirebilirsiniz.

ASLAN BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilir, beklenmedik fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunları değerlendirin ancak bazı konularda başarıya ulaşmak için zaman gerektiğini aklınızda bulundurun.

BAŞAK BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Biraz gündeminizden uzaklaşmak isteyebilir, geçtiğimiz yılı tüm detaylarıyla değerlendirebilirsiniz. Bazı hayal kırıklıklarınızın olması mümkün. Ancak çok da karamsarlığa kapılmamaya çalışın.

TERAZİ BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ortak kazançlar, borçlar, krediler gibi konulara odaklı bir gündeminiz olabilir. Borçlarınızla ilgili yeni bir yapılandırma sürecine girmek için ummadığınız bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

AKREP BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evliliğiniz, uzun süreli ilişkiniz ya da varsa iş ortaklıklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Güvende hissedeceğiniz ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz, ilişkiler bu anlamda sınavdan geçiyor.

YAY BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Organizasyon ve düzenleme işleriyle, günlük rutinlerinizle ilgilenebilirsiniz. Uzun bir yapılacak işler listeniz olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Stres kaynaklı rahatsızlıklara karşı dikkatli olun.

OĞLAK BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlişki konularına odaklısınız. Varsa çocuklarınızla ilgili bir gündeminiz de olabilir. Yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlamak konusunda acele etmeyin. Bugün hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

KOVA BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenizle ilgilenebilir, evle ilgili görev ve sorumluluklarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Evle ilgili yatırımlar ya da harcamalar, yapılması gereken tadilat gibi çeşitli işler gündeminize gelebilir.

BALIK BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Almak istediğiniz bir eğitim varsa gündeme gelebilir. Yıl biterken yeni yılda kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için araştırmalara başlamanızda fayda var. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz.​



Alıntıdır
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
yeni bir bütçe planı yapabilir, bazı kısıtlamalara gidebilirsiniz.

Pozicoin iş başında??
 

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
AKREP BURCU - 15 ARALIK 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Evliliğiniz, uzun süreli ilişkiniz ya da varsa iş ortaklıklarınızla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Güvende hissedeceğiniz ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz, ilişkiler bu anlamda sınavdan geçiyor.

Ne ilişkiden söz ediyor bu :D
 
Üst