• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

CanKUYTaran

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Bir Kadıköy Clasico daha! Fenerbahçe, lider Galatasaray'ı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 1-0 mağlup ederek üç takım arasındaki şampiyonluk yarışını adeta yeniden başlattı. Uçan Hollandalı Dirk Kuyt, 81'de attığı muhteşem golle 25 milyon Fenerbahçeli'ye bayram yaşattı

Fenerbahçe de Galatasaray da dün akşam ortaya koydukları tahrip gücü yüksek futbolla gözlerimizin pasını sildi. 90 dakikalık 'dünya derbisi'ne doyamadık, hiç bitmesin istedik. Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki 52 bin Fenerbahçe taraftarı ise muhteşem bir zafere tanıklık etmenin gururunu yaşadı. İlk 12 dakika G.Saray'ın üstünlüğü ile geçildi. Ardından adeta gümbür gümbür bir Fenerbahçe izledik. Cimbom, arkaya yaslanıp kontrataklarla gol aradı. Sarı Kanarya ise özellikle 2. yarıda oyunu tek kaleye çevirdi. F.Bahçe'nin galibiyetinde başrol oynayan oyunculardan biri de kaleci Volkan'dı. Maçın başında Selçuk İnan'ın müthiş şutunda Volkan Demirel yılın kurtarışını yaptı. Aynı Volkan, 80'de Hamit'in bazukasını, 83'te Yasin'in şutunu mucizevi reflekslerle önledi. Muslera, 36'da Diego'nun ve 54'te de Sow'un pozisyonlarında kalesinde adeta Aslan kesildi.



ÖNCE DİREKLER SONRA FİLELER SALLANDI
65'te Emre Belözoğlu'nun serbest vuruşunda top üst direkte patladı. Hakem Cüneyt Çakır, 43'te gole giden Emenike'yi faulle durduran Hakan Balta'ya sarı kart çıkardı; Fenerbahçeliler, Hakan'ın son adam olduğunu iddia ederek 'kırmızı kart' itirazında bulundular. 63'te bu kez Olcan, ceza sahası dışında Emenike'yi yere indirdi, Cüneyt Çakır yine sarı kartına başvururken, sarı-lacivertliler 'kırmızı kart' itirazında bulundular. F.Bahçe'nin beklediği gol 81'de Kuyt ile geldi. Bu pozisyonda Chedjou, Hollandalı yıldıza rahat bir şut imkanı verdiği için eleştiri oklarına hedef oldu. Kadıköy'de kazanan F.Bahçe, şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı cebine koyarken, zirve yarışını da adeta yeniden başlattı. Saracoğlu'nda yine gülemeyen Aslan Cimbom ise averajla liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda Sabri, Burak, Umut ve Sneijder vasatı aşamadı.
 
Üst