• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Casillas Türkiye'ye mi geliyor?

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in tecrübeli kalecisi Iker Casillas ile ilgilenen kulüplere, Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da dahil olduğu iddia edildi.

İspanyol gazetesi Marca'nın "Beşiktaş ve Fenerbahçe, Casillas ile ilgileniyor" başlıklı haberinde, Avrupa'daki birçok kulüpten sonra 34 yaşındaki Casillas'a transfer teklifi sunan son kulübün Beşiktaş olduğunu yazdı. Casillas'a, Beşiktaş ve Fenerbahçe dışında 2 İngiliz, 2 İtalyan, bir İspanyol ve bir Fransız kulübünden de transfer teklifi geldiği ileri sürüldü.

Haberde, 2017'nin haziran ayında Real Madrid ile sözleşmesi sona erecek, bu sezon taraftar gruplarınca ıslıklanarak zaman zaman protesto edilen Casillas'ın, gelecek sezon da Madrid'de devam etmek istemesine rağmen Manchester United kalecis, David De Gea'nın Real Madrid'e gelmesi halinde ilk 11'deki yerini kaybedebileceğine vurgu yapıldı.

Casillas'ın, Rafael Benitez'in Real Madrid Teknik Direktörü olduğunun açıklanmasını beklediği de yazıldı. İspanyol kalecinin 1999 yılından bu yana formasını giydiği Real Madrid'de halen hesaba katılıp katılmadığını öğrenmek için Benitez ile en kısa zamanda konuşmak istediği ve böylece geleceğini netleştireceği paylaşıldı.
 
Üst