• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Çengelköy kasabı' bile şampiyon yapar

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
'Çengelköy kasabı' bile şampiyon yapar
F.Bahçe'nin eski oyuncusu Ümit Özat, "Hocanın katkısı yüzde 30'dur. Yıldırım son dönemde doğruları yaptı. Boşuna milyon euro'lar vermemek lazım" dedi

F.Bahçe'nin eski oyuncusu, şimdinin Elazığspor teknik direktörü Ümit Özat, "F.Bahçe'yi Çengelköy kasabı bile çalıştırsa şampiyon yapar" dedi. Özat, Aziz Yıldırım'ın son dönemde doğru tercihler yaptığını belirterek, "F.Bahçe zaten ya birinci olur ya ikinci. Şampiyonluk şansı yüksek. Şampiyon olmak için milyon euro'lar vermenin alemi yok. Teknik direktörün takıma katkısı yüzde 30'u geçmez. Bir aşçının elindeki malzeme kötüyse iyi yemek olmaz. Malzeme iyiyse yemek de iyi olur. F.Bahçe'ye o kadar emek verdim her şampiyonluğu başkasına (Hooijdonk ve Alex) malettiler" diye konuştu.

REAL'DE OYNARDIM
F.Bahçe'den önce hep yanlış yerlerde oynatıldığını belirten Ümit Özat şunları söyledi: Daha önce hep ön liberoda oynatıldım. Sağ veya sol bekte oynasaydım Real Madrid'e giderdim. En önemli özelliğim istikrar. Yılda 50 maça çıkardım. Antrenörlükten keyif alıyorum. 65 yaşına kadar çalışacağım.
 
Üst