• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ceyda Düvenci, Ceyda Düvenci Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Evli mi?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
Ceyda Düvenci, Ceyda Düvenci Kimdir? Ceyda Düvenci Kaç Yaşında, Ceyda Düvenci Boyu, Ceyda Düvenci Nereli, Ceyda Düvenci Biyografi, Ceyda Düvenci Vikipedi, Sevgilisi Kim, Kaç Kilo, Eşi Kim, Evli mi, Ailesi, Burcu

ceyda-duvenci-nereli.jpg


Tam Adı

Ceyda Düvenci

Doğum Tarihi

16 Nisan 1977 (Yaş 39)

Sevgilisi

Bülent Şakrak

Güneş Burcu

Koç

Doğum Yeri (Nereli)

Bursa / Türkiye

Göz Rengi

Ela

Doğal Saç Rengi

Açık Kahverengi

Kilosu

64

Boyu

1.73 m veya 173 cm

Ceyda Düvenci Kısaca Hayatı

Ceyda Düvenci; 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. 40 yaşında, kumral saçlı, kahverengi gözlü olan oyuncu, Koç burcudur. Babası İsmail Düvenci ve annesi Zümrüt Düvenci’dir. Baba tarafı Selanikli anne tarafı ise Kırklarelilidir. Ceyda Düvenci; İlkokulda okurken İngilizce dersleri almış ve ortaokula İngilizce bilerek Anadolu Lisesi'nde başlamıştır. Daha sonra taşınmış oldukları İstanbul'da; Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde yapan oyuncu; gazetede ‘’yeni yüzler aranıyor?’’ ilanı görerek bu ilana başvurmuştur. Seçimleri kazanan oyuncu; Kanal 6 ekranlarında Kandemir Konduk’un yönetmeni olduğu Palavra Aşklar dizisinde ilk oyunculuk deneyimini kazanmıştır.

1997 yılında Star TV ekranlarında düzenlenen güzellik yarışmasında Türkiye 3. Güzeli seçilmiştir. Sinema, tiyatro, reklam filmlerinde ve ayrıca dizilerde oyunculuk yapan Ceyda Düvenci; birçok televizyon programında da görev almıştır. Oynadığı tiyatro oyunları ile dikkatleri çeken Üçüncü Türden Yakın İlişkiler adlı oyunundaki rolüyle Selim Naşit Özcan ödüllerinde komedi dalında en iyi kadın aday olarak gösterilmiştir.

2008 yılında Sinan Tuzcu’nun yazmış olduğu Sürmanşet isimli oyunda da rol almıştır. Son olarak yönetmenliğini Uğur Yücel'in yapmış olduğu TMC yapımı Ejder Kapanı filmde pavyon şarkıcısı rolünü ustalıkla icra etmiştir. Film 22 Ocak 2010 yılında vizyonda yer almıştır. Ceyda Düvenci Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği 2013 yılında Med Yapım imzalı olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Elif Uzun karakterini canlandırmıştır. Oldukça dikkat çeken ve popüler olan dizideki rolüyle de beğeni toplamıştır. 2016 yılı içerisinde Nihat Durak’ın yönetmenliğini yapmış olduğu Babam ve Ailesi dizisinde kadroda yer almıştır.

Ceyda Düvenci, 6 Ekim 2000 tarihinde oyuncu Kaan Girgin ile evlenerek 2 yıllık evlilik sonrası 2002 yılında boşanmıştır. İkinci evliliğini 17 Ağustos 2008 yılında işadamı Engin Akgün ile yapmış ve evliliğinden Melisa adlı bir kızı olmuştur. 4 Şubat 2013 yılında da Engin Akgün'den boşanmıştır. Son evliliğini 19 Aralık 2015 de kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak bile yapmıştır; çift halen evlidir.

Ceyda Düvenci'nin oynadığı tiyatrolar; Ayşe Opereti, 3. Türden Yakın İlişkiler ve Sürmanşet.

Ceyda Düvenci'nin rol aldığı film ve diziler; Babam ve Ailesi, Maral, Buyur Buradan Bak, Aşkın Kanunu, Umutsuz Ev Kadınları, Acemi Gladyatör, Şen Yuva, Ejder Kapanı, Düşlerimde Atatürk, Terra'yı Kurtarmak, Hasret, Bin bir Gece, Son Yüzleşme, Mühim Olan Aşkımız, Bir Varmış Bir Yokmuş, Kasırga İnsanları, Sil Baştan, Hoş geldin Hayat, Öyle bir sevda ki, Zalim, Abdülhamit Düşerken, Parça Pinçik, Dikkat bebek var, Gece Yarısı Hikâyeleri, Canlı hayat, Köstebek, Babam olur musun, Her şey çok güzel olacak, Baba, Affet bizi Hocam, Son Kumpanya, İlk Aşk, Ruhsar, Deli Divane, Tatlı Kaçıklar, Çiçek Taksi, Mirasyediler ve Palavra Aşklar.

Ceyda Düvenci'nin televizyon programları; Buyur Burdan Bak, Bizim Evde Ne Oluyor, Doktorum, Çocuk Deyip Geçme, Lezzet Saati, Bir Başka Gece, Şimdi Sıra Sende, Sabah Şekerleri, Seç Bakalım, Cici Kızlar ve Life Style.


 

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,469
MFC Puanı
34,700
27.08.2019 - Güncel
 
Üst