• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Çocuk felci için pedal çevirecekler

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İpekyolu Rotary Kulübü işbirliğinde gerçekleştirilen "Çocuk Felci İçin Sürüyoruz" projesi kapsamında, 11 bisikletçi Gaziantep'ten Samsun'a pedal çevirecek.

Gaziantep'ten 16 Ekim'de yola çıkacak bisikletçiler, çocuk felcine dikkat çekmek ve uluslararası alanda kamuoyu oluşturmak hedefiyle 10 gün boyunca bin 530 kilometre yol katederek, 8 şehre uğrayacak.

İpekyolu Rotary Kulüp Başkanı Işınsu Alpay, yaptığı açıklamada, geçilecek her şehirde projeye destek veren gönüllü bisikletçiler ve üyelerinin Gaziantepli bisikletçileri yalnız bırakmayacağını belirtti.

Bisikletçilerin Adana, Ankara ve Samsun'da koordine edilecek çocuk felci bilgilendirme toplantılarına da katılacaklarını vurgulayan Alpay, 1985 yılında Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü ve Uluslararası Rotary Kulübünün çocuk felcini ortadan kaldırmak için başlattığı kampanyalara dikkat çekmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Alpay, bisiklet turunun ilk durağı Adana'da gerçekleştirilecek basın toplantısına Uluslararası Rotary Başkanı Gary Huang'ın da katılmasının beklendiğini kaydetti.
 
Üst