• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Coşku problemi var

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Coşku problemi var



RVP'nin golü ikramiye gibiydi. F.Bahçe isteksizlik ve Alper'in işgüzarlığından puan kaybetti

Öncelikle oyunun devamındaki değişiklikler nedeniyle iki takımın antrenörünü de kutlamak lazım. Futbol çok enteresan ve güzel bir oyun. Ancak bazen yaptığınız doğrular size yanlış, bazen de yanlışlar doğru olarak dönebiliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira bu maçı iki devreye ayırarak çok iyi analiz etmeli. İlk yarıda ev sahibi Çaykur Rizespor maçı hak etti, Fenerbahçe öne geçti. Aslında sarı-lacivertli takım golü yemek için her şeyi yaptı. Ama Van Persie'nin ağları bulan vuruşu Fenerbahçe için büyük ikramiye oldu. İlk 45 dakikada son dönemlerin en kötü Fenerbahçe'sini gördüm. İlk yarıda hep Volkan'ı izledik. Çaykur Rizespor'un kalecisini ise sadece seremonide gördüm. İkinci yarıda ise sahada son dönemlerin en iyi Fenerbahçe'si vardı. Takım coşku problemi de yaşıyordu. Vitor Pereira'nın oyuncu değişiklikleri çok doğruydu. Alper girdi oyuna ve Fenerbahçe 4-5-1'e döndü. Fenerbahçe, Pereira geldiğinden bu yana ilk kez bu dizilişle oynadı. Bu değişiklik çok doğruydu. Ancak Alper Potuk'un işgüzarlığı Fenerbahçe'nin 2 puanına mal oldu. Duraklamalarla birlikte 7 dakikaya çıkan oyunun uzatma dakikaları ise Rus ruleti gibiydi. Her iki takımda sahadan üç puanla ayrılabilirdi. Top bir Fenerbahçe kalesinde, bir Çaykur Rizespor kalesindeydi. Ancak beraberlik adaletli bir skor oldu. Nani, geldiğinden bu yana en iyi performansını sergiledi. Risk de aldı, sorumluluk da. Kjaer'in ayağını kaldıracak hali yoktu. Herhalde ara vermek ona yaramamış. Fernandao da vasatın altında kaldı. Birkaç hava topu dışında ortalıkta yoktu. Çaykur Rizespor'a gelecek olursak iyi mücadele etti. Sahada en iyi futbolcusu ise Kweuke'ydi. Kweuke gerçekten çok önemli bir futbolcu. Sonuç olarak Fenerbahçe sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Sahadaki oyuna bakıldığında 1-1'lik beraberlik Rize için de F.Bahçe için adına da adaletli bir skordu.
Hakem Cüneyt Çakır da iyi ve hatasız bir yönetim gösterdi.

DİEGO 14 ATMALI
Fenerbahçe geçtiğimiz sezon büyük yatırım yaparak Diego Ribas'ı kadrosuna kattı. Ben Diego Ribas'ın hücumdaki performansını, istatistiklere baktığımız zaman beğenmiyorum. Ancak sorumluluk verilince biraz kıpırdanma oldu. Kendisinden her sezon 12-14 gollük performans beklenmeli. Ancak o zaman Diego'nun başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu sezona daha iyi başladığı kafa olarak daha hazır olduğu kesin. Ancak yine de üzerine koyması şart.
 
Üst