• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan HSK üyelerini atadı

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
372


Erdoğan, HSK üyeliklerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu üyeliği sona eren Mehmet Yılmaz ve Halil Koç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci'yi seçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeliklerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliği sona eren Mehmet Yılmaz ve Halil Koç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci'yi seçti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anayasa'nın 159. maddesi ve geçici 21. maddesinin (C) fıkrası gereği, HSK üyelerini seçtiği belirtildi.

Buna göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, adli yargı hakim ve savcıları arasından Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci, HSYK üyeliği sona eren Mehmet Yılmaz ile idari yargı hakim ve savcıları arasından, HSYK üyeliği sona eren Halil Koç'u HSK üyeliğine seçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeliklerine Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliği sona eren Mehmet Yılmaz ve Halil Koç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hüseyin Şahin ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci'yi seçmesine ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

1473431314550.png
 
Üst