• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Daha önce gördüklerinize benzemeyen teknoloji temalı bir düğün

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Daha önce gördüklerinize benzemeyen teknoloji temalı bir düğün



Teknoloji ve düğünler her zaman bir araya gelmiyor. Kimi çiftler sosyal medyayı kullanmayı tercih ederken kimileri tamamen teknolojiden arındırılmış düğünler planlıyorlar. Ancak bir çift var ki teknolojiyi düğünlerinin merkezine yerleştirdiler ve eşsiz bir teknoloji temalı düğün hazırladılar.

Jessica Naziri ve Michael Sabet’in düğününde her şey teknoloji ile örülmüştü. Nikah şekerlerinden gelin çiçeğine kadar her parçada teknoloji izleri görmek mümkündü.

Jessica Naziri aynı zamanda bir teknoloji bloggerı (TechSesh.co). Naziri, eski adetler ve 2017’nin teknolojik dünyasını bir potada erittiği bir düğün yapmak istediğini şu sözlerle anlatıyor: “Teknoloji hayatımın bir parçası. Söz konusu düğünüm olduğunda da modern deneyimlerin eski adetlerle kesiştiği bir düğün hayalimdi.”.



3D yazıcıdan gelin tacı

“Aslında her şey kendiliğinden gelişti. Kendi düğün uygulamamı yazmak, düğün alanında telefon şarj istasyonu kurmak, 3-boyutlu yazıcıdan çıkan gelin tacı kullanmak derken tema kendi kendine oluştu diyebiliriz.” diyor Naziri. İkili düğünleri için bir uygulama ve bir site yaptılar. Bu platformlar üzerinden misafirler hem fotoğrafları paylaşabildiler hem de kendi içlerinde konuşma fırsatı buldular. Fakat işler burada kalmadı.

Naziri kendisi ve nedimeleri için Belkin kablolardan buket hazırladı. “Çok güzel gözüktüler, nedimelerin kıyafetleriyle uyum sağladılar ve teknoloji temasının ihtiyacı olan son dokunuşu yerine getirdiler.” diyor Naziri bu buketler ile ilgili.

Snapchat, dronelar ve 360 Derece

Elbette böylesine teknoloji yüklü bir düğünü standart bir şekilde videoya kaydetmek yeterli olmayacaktı. Naziri*Snapchat Spectacles’ı kullanarak düğünden benzersiz kareler yakaladı. Ayrıca çift, geofence özelliği ile sadece düğün alanında geçerli olan üç farklı Snapchat filtresini de misafirleri ile paylaştı.

Bunun yanında beraber çalıştıkları fotoğraf ekibi de dronelar ile aldığı 360 derece görsellerle bu benzersiz düğünü hakkıyla kaydetti.


Sıra nikah şekerine geldiğinde ise verilen hediyeler temaya uygun şekilde seçilmişti. Üstünde düğünün hashtag’inin kazınmış olduğu harici bataryalar misafirlere dağıtıldı

Sosyal medya
52ff28a614712230038d621ab05d25f6.jpg
ceccb610ae324c70e0c428a8b58d08b7.jpg
1d0b7e2e7d7879898eaf77fe3e1a0a0d.jpg
 
Üst