• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Darwin Komplosu Kitabının Özeti

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Herkesin bir sırrı vardır; ancak bazı sırlar yerleşik inançlarımızı yerle bir edebilir...
Türlerin Kökeni adlı kitabıyla insanlık tarihiyle ilgili bilgileri kökünden sarsan Charles Darwin... Darwin hakkında araştırma yapan bir kadın öteki erkek iki bilim adamı... İki uzman, Darwin'le ve ailesiyle ilgili umulmadık bilgilere ulaşırlar. Başbaşa geçirdikleri saatler onları birbirine yaklaştırırken, kütüphanelerin uçsuz bucaksız köşelerinde devam eden yorucu çalışmaları yalnız Darwin'le değil kendileriyle ilgili gerçeklerin su yüzüne çıkmasına yol açacaktır. Darwin hakkında öğrendikleriyle kendileri hakkındaki keşiflerinin benzerliği, bu yüzleşmeyi ürpertici boyutlara götürür. Tarih gerçekten de, tekerrürden mi ibarettir? Bir insan bildiğini sandığı şeylere ne kadar güvenebilir? Bellek güvenilir bir arkadaş mıdır, yoksa bize oyun oynamaya her an hazır olan anlaşılmaz bir düşman mı?

Darwin Komplosu onlarca kuşkucu sorunun eşliğinde, temposunu bir an bile düşürmeden gerilimli bir finale doğru ilerlerken, okurlarına gizemli ve entrikalı, esrarengiz tanıklarla dolu ve gerçeğe doğru atılan her adımın sarsıcı sonuçlar doğurduğu bir dünya sunuyor.

Yazar : John Darnton
Yayınevi : Merkez Kitapçılık ve Yayıncılık
Sayfa Sayısı : 380
 
Üst