• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dava düşmüştür!

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Anadolu 48. Asliye, Aziz Yıldırım ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakaret davasına, "karşılıklı hakaret var" diyerek düşürdü. Böyle ilginç bir karar ilk kez verildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki hakaret davasında mahkeme ilginç bir karara imza attı. Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi, 'karşılıklı hakaret var' diyerek Yıldırım ve Hacıosmanoğlu hakkında 'ceza verilmesine yer olmadığına' karar verdi. Hakim Nuh Hüseyin Köse, "Türkiye'nin siyaset kadar gündemini işgal eden iki büyük spor kulübünün başkanları olup, birbirlerini sportif faaliyetleri nedeniyle ağır şekilde eleştirmelerinin sınırlandırılmasının gerekmediği, bu durumun her ne kadar spor kamuoyunda iyi birer örnek olmasa da, ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilebileceği kanaatine varılmıştır" diyerek cezaya gerek olmadığını açıkladı. İki başkanın (Aziz Yıldırım ve İbrahim Hacıosmanoğlu) 'düşürülen' dava dışında birbirlerine hakaret nedeniyle çeşitli dönemlerde açtıkları iki davanın da birleştirilmesi kararlaştırıldı.
 
Üst