• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Denenmiş Kanıtlanmış Güzellik Sırları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Görüntünüze sihirli bir el değmiş etkisi yaratan güzellik sırları sayesinde anında tazelenecek ve özgüveninizi artıracaksınız. “Yüksek Topuklar“ ekibi olarak sizinle, için sık sık başvurduğumuz güzellik sırlarını paylaşıyoruz.

Makyajınızı hemen tazeleyin!

Makyajınızın tazeliğini kaybetmişse ve yüzünüzde parlama varsa; bir makyaj pamuğunun üzerine damlattığınız tonikle yüzünüzü silin ardından yüzünüze şeffaf pudra sürün. Makyajınız yenilecek ve canlı görüneceksiniz!

Tek ürünle nemlendirin!

Banyo yaparken hem saçlarınızı hem vücudunuzu nemlendirmek, yumuşacık olmasını sağlamak istiyorsanız; her ikisi için de saç kremi kullanın! Evet, yanlış duymadınız: duştan sonra kremlenme süresini yok etmek için duş sırasında vücudunuza saç kremi sürün ve biraz bekletip durulayın.

Çekici bakışlara sahip olun!

Saniyeler içinde çekici bakışlara sahip olmak için yapmanız gerekenler çok basit: üst göz kapağının dip kısmına siyah, likit bir eyeliner’la düz bir çizgi çekin. Ardından kirpiklerinize dolgunluk verecek şekilde maskara uygulayın.

Elleriniz daha da güzelleştirin!

Tırnaklarınız üzerindeki oje artıklarını çıkarın, tüm tırnaklarınızın aynı uzunlukta olmasını sağlayın ve tırnaklarınızı limon suyuyla temizleyin. Ellerinize ve tırnaklarınıza yoğun nemlendirici özelliğe sahip krem sürün. Kreminiz yoksa dudak nemlendiricisi de işinizi görür, tabii ki renksiz olmasına dikkat edin!

Yağlı saçlara anında çözüm!

Saçlarınız yağlı görünüyorsa da sadece yüzünüze yakın olan kısımları yıkayıp kurutun. Tepe kısımlarda yağlanma varsa az miktarda bebe pudrası sürüp saçlarınızı tarayın.

El kremiyle harika bukleler!

Saçlarınızı acilen şekillendirmek için avucunuza bir miktar el kremi alın ve suyla karıştırın, saçlarınıza sürün ve beş dakika sosis bigudiyle sararak bekletin. Saçlarınızı çözdüğünüzde elektriklenmenin kaybolduğunu göreceksiniz.

Tek seferde fönlü saçlara kavuşun!

Saçlarınızı düz kullanıyor ve fönünüzü tazelemek istiyorsanız yüzünüzün yakınındaki saçlarınıza işlem yapmanız yeterli. Yuvarlak bir fırça ya da maşayla birkaç tutamı yeniden fön çekin. Saçınızdaki tıpkı yeni fön çekilmiş etkisine inanamayacaksınız.


Yüksek Topuklar
 
Üst