• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Derbilere yüksek güvenlik önlemi

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 8 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı.

İstanbul Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında Vali Yardımcısı Aziz Mercan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü'nün yönetim kurulu üyeleri Deniz Tolga Aytöre ve Yalçın Haker ile stat müdürü Ayhan Bak, Galatasaray Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya ve stat işletme direktörü Mustafa Turgun katıldı. İki kulüp arasındaki anlaşma gereği konuk Galatasaray taraftarlarının alınmayacağı derbi maçta, bin 50 özel güvenlik, bin 850 de polis olmak üzere toplam 2 bin 900 güvenlik personelinin görev yapacağı açıklandı.

Toplantıda, 7 Nisan tarihine kadar İstanbul'da oynanacak diğer maçlar da görüşüldü. Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 22 Mart Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde ise bin 50 özel güvenlik, bin 550 de polis olmak üzere toplam 2 bin 600 güvenlik personelinin görev yapacağı bildirildi.
 
Üst