• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Dev' yürekli

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Fenerbahçe'nin 1.89'luk sert stoperi Alves kötü gününde herkesin kendisine destek çıktığını söyledi. Tecrübeli isim "Dostluğu burada gördüm" dedi

Kanarya'nın savunmasında Egemen Korkmaz'la birlikte muhteşem bir ikili oluşturan Bruno Alves, geldiği gün ile kıyaslandığında gece ile gündüz kadar değişti. İlk günlerinde etrafına pek yüz vermeyen Portekizli stoper özellikle Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartın ardından çok eleştirilmişti. O günlerde yönetim, teknik heyet ve takım arkadaşları Alves'e 'kalkan' oldu ve destek çıktı. Bu yaklaşım tecrübeli ismi olumlu yönde etkiledi.

O günleri asla unutmam
İşte Alves'in düşünceleri "Bana yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. Zor günümde herkes yanımdaydı. Birçok ülkede oynadım ama gerçek dostluğu burada gördüm. Hocamız kadroya giremediğim günlerde bile geldi fikrimi sordu. Ben ve ailem Fenerbahçe'de çok mutluyuz"
 
Üst